Vegetarische stamppot

Lekker en gevarieerd vegetarisch weekmenu – week 15

Vegetarisch weekmenu

Ook deze week staat er weer een heerlijk vegetarisch weekmenu voor je klaar. Ik stel het weekmenu voor jou samen, zodat je zonder nadenken lekker vegetarisch kunt eten met veel groente. Bij het samenstellen van het weekmenu let ik op een aantal zaken: ten eerste hou ik er rekening mee dat het gevarieerd is. Je eet dus niet elke dag pasta. Ten tweede zorg ik ervoor dat er zoveel mogelijk seizoensgroente in het menu staan. Ten derde vind je in het weekmenu recepten die makkelijk te maken zijn, of die je eenvoudig kunt meal preppenTen vierde zorg ik ervoor dat iedere avondmaaltijd gemiddeld maximaal 500 kcal per persoon is, zodat je niet elke avond een te zware maaltijd binnen krijgt. Tot slot vind je bij ieder recept kidsproof tips, om de maaltijden iets aantrekkelijker te maken voor kinderen. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om je kinderen gevarieerd te laten eten. Het is ook geen garantie tot succes, maar misschien helpt het je!

Bekijk hier het weekmenu van deze week. Het weekmenu bestaat uit 7 vegetarische avondmaaltijden met kidsproof tips. Maak eenvoudig een boodschappenlijstje van het menu zodat je nog makkelijker je maaltijden kunt plannen.

3 Comments

 1. Best lekker, maar wat karig. Had best iets bij gekund zoals cherrytomaatjes. Voor ons niet nog eens.

   
  • Hi Bas bedankt voor je berichtje. Je hebt het gedichtje geplaatst bij het weekmenu. Jammer dat je het wat karig vond. Over welk gerecht gaat dit?
   Liefs, Nienke

    
   • Hoi, oh, sorry… Ik dacht commentaar te geven op 1 gerecht. Ging om het gerecht past, bloemkool, crème frache en kaas. Overigens ben ik verder super blij met al je gerechten en gebruiken we sinds kort je weekrecepten met heel veel plezier!! Nu op naar de bietensoep! ????

     

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*