Mijlpaaltje: Foxilicious heeft een logo

Foodblog vegetarisch kidsproof Foxilicious

Ik begon afgelopen jaar met Foxilicious omdat ik een platform wilde waarop ik mijn recepten kon delen met vrienden en familie. Ik wilde een low profile website zonder poespas, maar, de perfectionist in mij wilde natuurlijk wel een mooie, strakke, toegankelijke en praktische website. Ik heb een wordpress thema gekocht en hiermee mijn eigen website gebouwd. Ik heb niet geïnvesteerd in een logo en andere branding- en marketingactiviteiten. Mijn missie was om mijn vrienden en familie blij te maken met mijn recepten en hen te inspireren om vaker een dagje zonder vlees te koken. En ik wilde laten zien hoe je vegetarisch kunt koken voor kinderen. Al snel kwam ik erachter dat er meer mensen interesse hadden voor Foxilicious. Vrienden van vrienden, collega’s en nu zelfs ook ook onbekenden gingen aan de slag met mijn recepten. Super leuk!

Foxilicious is nog geen half jaar oud en heeft inmiddels een hoop trouwe website bezoekers. Elke week stijgen de bezoekersaantallen van mijn website. Ook google weet Foxilicious steeds vaker te vinden. Afgelopen week kwam ik erachter dat Foxilicious op #3 staat toen ik googelde op ‘foodblog vegetarisch’. Wat gaaf! Onbekenden melden zich inmiddels aan voor mijn tweewekelijks nieuwsbrief en mijn recept voor koolsla is een ware hit op pinterest met maar liefst 36.200 impressies! Foxilicious is groeiende en dat vind ik super gaaf! Het hoeft van mij geen goudmijn te worden: mijn missie is nog steeds om meer mensen te inspireren om vaker vegetarisch te koken.

Inmiddels zijn ook mijn eerste samenwerkingen een feit. Ik mag lunchboxes verloten op Instagram van Mepal en morgen volgt de aankondiging van een andere super leuke samenwerking. Hiervoor werd mij om het logo van Foxilicious gevraagd. Die had ik natuurlijk nog niet en daar moest snel verandering in komen.

Foxilicious kerstspecial 2022

Wil jij dit jaar een heerlijk duurzaam en stressvrij kerstdiner? Bestel dan nu de Foxilicious kerstspecial.

✓ 12 vega(n) recepten

✓ Duurzaam

✓ Stressvrij

✓ Verkrijgbaar als ebook en hardcopy A5 magazine

Het perfecte duuurzame sint of kerstcadeau.

Ebook kerstrecepten vegetarisch

Eric nodigde zijn neefje Jesper uit om te komen eten en in no time bedachten we samen het logo voor Foxilicious. Ik vind em erg gaaf geworden; strak, knipoog naar groente en een duidelijke link naar mijn achternaam (Vos). Jesper, bedankt, ik ben er super blij mee!! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Review

Reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *