Een super makkelijk en verrassend vegetarisch gerecht. Deze pasta staat binnen 20 minuten op tafel. Een romig gerecht door de champignonsaus en toch fris door de sla en de balsamico azijn.
Verwarm een flinke scheut olijfolie in een hapjespan. Bak hierin de gnocchi in ongeveer 10 minuten gaar.
Snij de champignons in plakken. Verwarm een flinke scheut truffelolie in een koekenpan. Bak hierin de champignons in ongeveer 5 minuten gaar. Voeg de kookroom, de balsamico azijn en het halve bouillonblokje toe en breng op smaak met zout en peper. Laat een paar minuten pruttelen.
Schenk de champignon roomsaus over de gnocchi. Maak de borden op met een flinke hand veldsla en schep daarop de gnocchi met roomsaus. Garneer met Parmezaanse kaas.
Notities
Mijn kinderen zijn gek op gnocchi. Op bijna iedere pastasoort eigenlijk wel. Maar gnocchi vinden ze ook echt heel lekker.
Maak de champignonsaus nog iets meer kidsproof door deze te pureren.