Verwarm de oven voor op 200 graden en leg een bakrooster met bakpapier klaar.
Rol het bladerdeeg uit tot een mooie lap en leg deze op het bakpapier. Vouw de zijkanten een beetje naar binnen zodat je een opstaand randje krijgt.
Strooi de geraspte kaas over de bodem van het bladerdeeg. Besprenkel met olijfolie en prik met een vork wat gaatjes in de bodem.
Was de tomaat en courgette en snij in dunne plakken. Was de paprika en snij in reepjes. Verdeel de tomaat en courgette over de plaattaart en verdeel de paprika erover.
Snij de knoflook fijn en verdeel over de groente. Besprenkel de groente met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Verkruimel de geitenkaas erover.
Bak de plaattaart goudbruin in ongeveer 25 minuten.
Notities
Kinderen zijn vaak gek op pizza. Deze plaattaart verkoop ik dus als pizza.
Gaat courgette of tomaat er echt niet in bij jouw kind? Laat je kind dan een deel van de plaattaart beleggen met zijn eigen groente naar keuze!