Deze super snelle en smaakvolle vegan ramen staat binnen 15 minuten bij jou op tafel. Heerlijk als lunch of als avondeten. De ramen is gevuld met tofu en broccoli. Voel je vrij om extra groente toe te voegen om er een complete maaltijd van te maken.
Snij de broccoli in roosjes en kook in 3 minuten beetgaar. Giet af.
Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.
Snij de tofu in blokjes. Snij de bosui in ringen.
Snij de knoflook en gember fijn. Verdeel over de soepkommen. Verdeel ook de sojasaus en sambal over de kommen.
Verhit de sesamolie en de rijstazijn in een pan. Giet de hete olie over de kommen. Verdeel ook de hete groente bouillon over de kommen. Breng eventueel extra op smaak met zout, peper, sojasaus en/of sambal. Verdeel de broccoli, tofublokjes en bosui.
Optioneel
Serveer eventueel met verse koriander en chili olie.
Notities
Deze noedelsoep kun je prima met kinderen eten. Gebruik eventueel minder sambal.
Is je kind geen fan van broccoli? Voeg dan andere groente toe, zoals paprika, tomaat.