Verwarm de oven voor op 200 graden en leg 2 bakplaten met bakpapier klaar.
Maak een kruidenolie van de olijfolie, verse tuinkruiden (zoals oregano en basilicum), een geperst teentje knoflook, zout en peper. Schenk de helft van de kruidenolie op de twee bakplaten met bakpapier.
Leg de gnocchi op de bakplaten en schud voorzichtig heen en weer, zodat alle gnocchi's goed in de olie zitten.
Was de pompoen, cherrytomaat en venkel.Snij de pompoen doormidden, verwijder de zaden en zaadlijsten met een lepel en snij de pompoen in parten. Verwijder de onderkant van de venkel, snij doormidden en snij in parten. Verdeel de pompoen, venkel en cherrytomaat over de bakplaten.
Snij de chili burgers in repen en verdeel over de bakplaten. Schenk de rest van de kruidenolie over de bakplaten en schut even rustig zodat de olie mooi is verspreid over de groente. Bestrooi eventueel met wat Parmezaanse kaas.
Bak de bakplaten ongeveer 15 minuten in de oven.
Notes
Dit is lekker finger food voor de kids.
Houdt jouw kids niet van pompoen of venkel? Vervang deze dan door groente die jouw kind wil lekker vindt. Bijvoorbeeld paprika, courgette, of champignons.