Voor snijbiet heb je geen ingewikkeld recept nodig. Met wat olijfolie, zout en peper in de oven heb je al een heerlijk vegetarisch bijgerecht.
Voorbereidingstijd1 minuutmin
Bereidingstijd10 minutenmin
Totale tijd11 minutenmin
Gang: Bijgerecht
Keuken: Fusion
Trefwoord: Oven, Snijbiet, Vegetarisch
Servings: 2personen
Calories: 98kcal
Author: Nienke
Ingrediënten
500gramsnijbiet
olijfolie
2teentjesknoflook
zout
peper
1handjepijnboompitten
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden en zet een bakplaat met bakpapier klaar.
Was de snijbiet en maak goed droog.
Leg de snijbiet op de bakplaat. Besprenkel ruim met olijfolie. Snij de knoflook fijn en verdeel over de snijbiet. Strooi de pijnboompitten en wat zout en peper erover en schuif de bakplaat in de oven. Bak ongeveer 10-12 minuten.
Notities
Het is niet mijn meest kindvriendelijke recept, maar je kunt het altijd proberen.
Hou voor de zekerheid een bakje rauwkost achter de hand :).