Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Voeg toe aan verzameling
Ga naar verzamelingen
Nog geen beoordeling
Ingelegde rode ui
Ik ben gek op ingelegde rode ui. Je kunt er alle kanten mee op. Ik gebruik ze vaak in salades, bij wraps of taco's, of als topping op een boterham met kaas of hummous. Ingelegde rode ui is heel makkelijk en goedkoop om zelf te maken.
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Rusttijd
15
minuten
min
Totale tijd
5
minuten
min
Gang:
Bijgerecht, Topping
Keuken:
Fusion
Trefwoord:
Ingelegde rode ui, Pickled onion
Servings:
2
uien
Calories:
9
kcal
Author:
Nienke
Ingredients
2
rode ui
125
ml
azijn
natuurazijn, witte wijn azijn, appelazijn
125
ml
warm water
snufje kristalsuiker
snufje zout
Instructions
Doe de suiker en het zout in een weckpot.
Pel de uien en snij de uien in dunne ringen. Doe de ringen in een weckpot en voeg het water en de azijn toe. Sluit de pot en schudt even.
Je kunt de uien al na 15 minuten eten, maar het lekkerste is om het azijn minimaal een paar uur in te laten trekken. Bewaar de uien in de koelkast.
Nutrition
Calorieën:
9
kcal