Dit is je nieuwe favoriete thuiswerk lunch. Deze vegan ramen staat binnen 5 minuten aan tafel. Super makkelijk om te maken en vooral ontzettend smaakvol!
Bereidingstijd5 minutenmin
Totale tijd5 minutenmin
Gang: Hoofdgerecht, Lunch, Voorgerecht
Keuken: Aziatisch, Japans
Trefwoord: Ramen
Servings: 1persoon
Calories: 350kcal
Author: Nienke
Ingrediënten
75gramvolkoren noedels
Saus
1eetlepelmiso
1eetlepelvegan mayonaise
2eeetlepelsojasaus
2theelepellimoensap
1theelepelgembersiroop
250mlgroentebouillonwarm
1snufjechilivlokken
Topings, naar keuze
bosui
gebakken uitjes
chili olie
pinda's
gebakken spitskool
Instructies
Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
Meng de miso, vegan mayo, sojasaus, limoensap, gembersiroop en groentebouillon in een kom. Roer de gekookte noedels erdoor.
Breng op smaak met chilivlokken. Garneer met toppings naar keuze. Geniet ervan!