Ben je op zoek naar een lekkere 's zomerse salade? Deze salade is één van mijn favorieten. Super snel klaar, makkelijk te maken en heerlijk fris en zacht van smaak. Serveer deze vegetarische salade als lunch, voorgerecht of bijgerecht.
Verwarm een koekenpan op het vuur en rooster hierin de pijnboompitten in een paar minuten goudbruin. Zet de pijnboompitten even apart.
Snij de bosui in dunne ringen en doe in een salade kom, samen met de olijfolie en balsamicoazijn. Voeg de veldsla toe. Kruimel de geitenkaas erover en verdeel de frambozen over de salade. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Notes
Jonge kinderen houden vaak nog niet van salade. Mijn kids geef ik meestal een bakje rauwkost als alternatief.
Voor oudere kinderen is dit een lekkere salade om salade te leren eten. Veldsla is niet zo bitter, geitenkaas heerlijk zacht en framboos lekker fris.