About

Van vegetarische recepten tot duurzame kleding, ik help je stap voor stap naar een leefstijl waarin je groen kunt genieten.

Hi! Ik ben Nienke. Ik hou van alles wat het leven leuk maakt. Lekker eten, mooie kleding, reizen. En ik doe dat zoveel mogelijk op een groene manier. 

Groen genieten. Dat is wat ik doe en waar ik jou mee wil inspireren. Groen genieten met kleding en voeding. 

Van origine ben ik onderwijskundige en agile coach. Ik ben ontzettend leergierig en ben iedere dag op zoek naar hoe ik dingen leuker, makkelijker, fijner, rustiger, GROENER kan doen. Afgelopen jaren heb ik heel veel geleerd, gelezen en geëxperimenteerd. Mijn inzichten deel ik graag met jou.

Waarom groen genieten?

Ik wil je laten zien dat een groen leven niet alleen goed is voor de aarde, maar ook heel veel plezier en tevredenheid oplevert voor jezelf. Ik ben niet perfect en dat hoeft ook niet. Iedere dag leer ik weer bij en stap voor stap leef ik steeds groener.

Groen genieten met voeding en kleding
Bewust leven bewuste leefstijl

Mijn eigen groene reis

Als ik terug kijk op de groene reis die ik al heb afgelegd dan ben ik ontzettend trots. Als ik niet ‘gewoon was begonnen’, stond ik niet waar ik nu sta.

Mijn eigen groene reis begon toen ik op mijn zestiende besloot vegetarisch te eten. Dat was toen echt nog niet zo gewoon.

Op het gebied van voeding ging ik steeds bewuster leven en ik merkte in mijn omgeving dat mensen dat heel inspirerend vonden. Ik kreeg veel vragen over lekkere vegetarische recepten.

Daarom heb ik tijdens mijn tweede zwangerschapsverlof een website gemaakt met mijn favoriete recepten. En dat liep al vrij snel uit de hand.

Uitbreiding naar duurzame kleding

Een aantal jaar geleden heb ik mijn groene reis verder uitgebreid en ben ik me gaan verdiepen in bewuste kleding.

En dat is voor mij echt de basis geweest voor een veel bewustere leefstijl. Het gaf me zoveel eye openers. Ik ontdekte dat ik veel minder kleding nodig had, maar wel kleding waar ik me meer mezelf in voel, kleding die mijn persoonlijkheid versterkt.

Bewuste leefstijl

Inmiddels heb ik een capsule wardrobe met per seizoen nog maar 30-37 kledingstuks. Een stuk minder kleding dan voorheen, maar ik ben een stuk blijer en tevredener met deze kleding.

Deze inzichten ben ik ook gaan doortrekken in de rest van mijn leven. Minder spullen, maar meer waar ik echt blij van word. Keuze voor kwaliteit, boven kwantiteit.

Voor wie?

Mijn doelgroep, veelal vrouwen tussen de 30 en 55 jaar, wil zich graag goed voelen, gezond, mooi, fit. Tegelijkertijd maken ze zich zorgen om de klimaatproblematiek en willen ze hier graag een steentje aan bij dragen. Kennis over hoe je dit op een laagdrempelige manier kunt doen ontbreekt en tijd om dit goed uit te zoeken is vaak schaars.

Daarom help ik hen hierbij aan de hand van drie pijlers: gezonder leven, duurzame kledingkeuzes en integratie hiervan in een bewuste leefstijl.

Bewust leven bewuste leefstijl
Bewust leven bewuste leefstijl

Mijn aanbod

Ik heb ik een website vol recepten en tips om vegetarisch te koken, die maandelijks door meer dan 130.000 mensen wordt bezocht.

Daarnaast help ik vrouwen uit heel Nederland met duurzame kledingkeuzes door maatwerk kleurenanalyses en het samenstellen van een kledingkast waar je echt blij van wordt.

Ook geef ik advies hoe deze inzichten integreert in een bewuste leefstijl.

Van vegetarische recepten tot duurzame kleding, stap voor stap naar een bewuste leefstijl

Minder spullen, gezonder leven en daardoor veel bewuster leven. Zonder grasduinend zelf al deze info bij elkaar te moeten zoeken. Dat heb ik al voor je gedaan! Leuker, makkelijker, fijner. Dat gun ik jou ook!

Je vindt me veel op de fiets rond Nijmegen en online op Instagram of op www.foxilicious.nl.Tot snel!
Liefs, Nienke

Contactformulier

Naam(Vereist)