Samenwerken

Met Foxilicious wil ik mensen inspireren om wat vaker zonder vlees te eten. Drukke mensen met en zonder kinderen. Maandelijks bezoeken ruim 140.000 mensen mijn website, samen bekijken ze 219.000pagina’s. Op Instagram heb ik meer dan 5100 volgers en op Pinterest ruim 600.000 weergaven per maand. Deze aantallen groeien elke maand exponentieel. Mijn doelgroep bestaat voornamelijk uit vrouwen in de leeftijd van 25-45 jaar die interesse hebben in vegetarisch eten of inspiratie willen opdoen hoe je lekker zonder vlees kunt koken. Mijn doelgroep houdt van lekker eten, goede en eerlijke ingrediënten en mooie kookspullen, voor zowel volwassenen als kids. Ze zijn betrokken, online actief en beschikken over meerdere social media accounts.

Samenwerkingsmogelijkheden

Heb jij een product of merk dat goed bij mijn doelgroep past? Dan is samenwerken een leuk idee! Dat kan op verschillende manieren. Ik zet hieronder een aantal mogelijkheden op een rij. Heb je een ander leuk idee, dan denk ik uiteraard graag met je mee.

Receptontwikkeling

Heb je een gaaf product dat goed matcht bij foxilicious? Ik maak er graag een lekker recept mee. Dit is de meest voorkomende manier van samenwerking. Ik heb dit eerder gedaan voor partijen zoals Vegafit, Looye Kwekers, Santa Maria, Boon bonen, Keesmakers en Albert Heijn.

Review – product

Nieuwe producten probeer ik graag uit! Je mag mij altijd vrijblijvend een product toesturen zodat ik deze kan testen. Als ik hier enthousiast over ben dan kan dit resulteren in een eerlijke post op foxilicious.nl en/of op één van de social media kanalen.

Review – hotspot

Heb jij een nieuwe hotspot in de buurt van Arnhem – Nijmegen? Ik kom graag eens langs om de vegetarische kaart te proeven en hierover een eerlijke review te schrijven op foxilicious.nl en/of op één van de social media kanalen.

Gesponsorde content

Exposure voor jouw product op foxilicious.nl kan bijvoorbeeld door middel van gesponsorde content. Je kunt daarbij denken aan een review, product recensie, of een informatief artikel, tips, lijstjes etc.

Winacties

Laat de lezers van foxilicious.nl kennis maken met je product door middel van een winactie. Voor Mepal organiseerde ik een succesvolle winactie met hun lunchboxen, evenals voor de gave wijnboxen van Baltazar.

Events

Wil je me uitnodigen voor een event, opening, workshop of een (product)lancering? Ook dan kun je me uiteraard mailen.

Partnership/Ambassadeursschap

Het is natuurlijk prachtig als een product perfect bij de doelgroep van Foxilicious aansluit. In dat geval is een lange termijn samenwerking heel leuk. In deze samenwerking komt jouw product regelmatig terug op de blog en de social media kanalen. Ik geloof in de kracht van herhaling en daarom ben ik fan van partnerships.

Neem contact op voor meer informatie over samenwerken!

KvK nummer: 75718707
BTW nummer: NL001800093B79