Privacy statement

Juni 2021

Foxilicious vindt jouw privacy belangrijk. Daarom verwerken we alleen gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Uitvoeringswet daarvan en natuurlijk nog de Telecommunicatiewet. Lees hieronder hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Wie we zijn

Foxilicious.nl wordt beheerd door foxilicious.
Onze gegevens zijn:

Nienke Vos
Aragonstraat 48
6663 NH Lent

KvK nummer: 75718707
BTW nummer: NL001800093B79

Welke gegevens verzamelen we?

Wij verzamelen enkel de persoonsgegevens die je zelf aan ons verstrekt hebt of persoonsgegevens waarvoor jij toestemming hebt gegeven aan ons om die gegevens te verzamelen. Dit kunnen de volgende persoonsgegevens zijn:

  • Naam;
  • E-mailadres;
  • Je (persoonlijke) website;
  • Surfgedrag
  • Optioneel: IP-adres

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de doeleinden waarvoor jij het aan ons verstrekt, waaronder:

  • Het versturen van onze nieuwsbrief;
  • Het plaatsen van een reactie onder een recept;

Met wie delen we je persoonsgegevens?

Gegevens worden opgeslagen op servers in Nederland. Gegevens worden niet gedeeld met externe partijen.  Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Hoe lang bewaren we je gegevens?

Wanneer je een reactie achterlaat, wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten foxilicous.nl. Het kan zijn dat deze externe websites ook gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Deze cookies helpen ons de prestaties van de website te verbeteren, waardoor we jou als gebruiker een betere ervaring kunnen bieden.

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Analytische Cookies

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten met Google. Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Advertentiecookies en gedragscookies

Op de website van foxilicious.nl worden advertenties van derden getoond. Deze derden kunnen ook gegevens, door middel van third party cookies, over jou verzamelen. Graag verwijzen wij je naar de privacyverklaring van deze derden.

Op onze website wordt altijd eerst toestemming gevraagd, voor we deze cookies plaatsen.

Het gaat hierbij onder meer om cookies Google en adverteerders waarvan op dat moment advertenties op de website getoond worden. De meeste partijen die advertentie- en/of gedragscookies plaatsen op onze website zijn aangelsoten bij het IAB Consent Framework.

Voor advertenties die door Google geplaatst worden, plaatst Google cookies om op basis van jouw internetgedrag een bepaalde advertentie te tonen. Voor meer informatie en het beheer van deze DoubleClick cookies, kun je het privacybeleid van Google raadplegen.

Advertentiecookies en gedragscookies kunnen het volgende bijhouden en verwerken:

De getoonde advertenties, hoe vaak er op de advertentie geklikt wordt, hoeveel bestellingen plaatsvinden via de advertentie, je surfgedrag van deze en andere websites in kaart brengen om je interesses te bepalen, informatie over je surfgedrag delen met andere websites waar advertenties van dezelfde adverteerder staan, persoonlijke advertenties tonen en profielen bouwen op basis van bovenstaande gegevens.

Profielen

Foxilicious maakt zelf geen profielen van de informatie die ze van of over jou ontvangt.

De derde partijen die cookies plaatsen op onze website, doen dat soms wel. Door akkoord te gaan met het plaatsen van de cookies, geef je ook toestemming voor het maken van deze profielen, je surfgedrag in kaart te brengen enop basis daarvan persoonlijke advertenties te tonen.

Je rechten

Je hebt altijd het recht je toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij deze gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van je toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van je toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in je persoonsgegevens en het recht om je persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om je gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van je persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je een recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van je gegevens. Ook hiervoor kun je ons een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt dit verzoek per e-mail aan ons doen op

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.