E-book 5 onmisbare vega recepten

vegetarische recepten
ebook 5 onmisbare vegetarische recepten

Wil jij vaker vegetarisch eten, maar heb je niet genoeg inspiratie?

  • Een e-book met 5 onmisbare vega recepten

  • Een vliegende start om vaker vega te eten

  • Slechts 1,99

5 onmisbare vega recepten

Nu voor slechts 1,99

vegetarische recepten

Makkelijke recepten

Ingrediënten die je in de supermarkt kunt kopen

Binnen 15-25 minuten te bereiden

Heldere receptuur

Duidelijke bereidingswijze
Hi,

Ik ben Nienke, het gezicht achter Foxilicious en ook moeder van 2 jonge kinderen en vriendin van Eric. Ik eet al meer dan 20 jaar vegetarisch. Ik begon met een flexitarisch eetpatroon en dit groeide uit tot een geheel vegetarisch en steeds vaker vegan eetpatroon.

Mijn kennis en ervaring

Acr jaar geleden ben ik begonnen met het delen van mijn kennis over vegetarisch eten. Ik merk dat er steeds meer vraag naar is. Inmiddels is mijn website Foxilicious.nl een van de grootste Nederlandstalige blogs met vegetarische recepten.

Ik help jou graag!

Ik krijg heel veel vragen over vegetarisch eten en hoe je dit goed kunt aanpakken. En dat is helemaal niet gek. We zijn namelijk zo gewend aan het eten van vlees en vis. Het is logisch dat het lastig is om zelf uit te zoeken hoe je meer vegetarisch kunt eten. Daarom heb ik deze cursus ontwikkeld. Om jou te helpen met de eerste stappen, zodat je het daarna zelf kunt.

Foxilicious foodblog recepten vegetarisch en vegan