E-book 5 onmisbare vega recepten

5 onmisbare vega recepten

5 makkelijke en super lekkere vegetarische recepten voor als jij vaker vega wilt. Zo heb je altijd iets lekkers om op tafel te zetten

Wil jij vaker vegetarisch eten en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan is dit e-book echt iets voor jou.

Vegetarisch eten heeft alleen maar voordelen. Het is gezonder voor je lijf en dé oplossing voor de klimaatproblematiek. En dan heb ik het nog niet eens gehad over dierenleed.

Het is dus heel aantrekkelijk om vaker vegetarisch te eten. Het kan soms best een worsteling zijn om lekkere recepten te vinden. Die zowel smaakvol als eenvoudig zijn.

Ontdek mijn e-book met 5 onweerstaanbare vegetarische recepten waarop je altijd kunt terugvallen. Of je nu een snelle doordeweekse maaltijd wilt of iets bijzonders voor in het weekend, dit boek biedt het allemaal. En het mooiste? Het is nu beschikbaar voor slechts €1,99! Download vandaag nog en begin met genieten van heerlijke vegetarische gerechten!

Waarom dit e-book?

Veelzijdig eten: 3 vega en 2 vegan recepten

Snel en simpel: binnen 15-25 minuten op tafel

Voor iedereen: duidelijke receptuur, voor beginnende en ervaren koks

Mooie foto’s

Onweerstaanbare prijs: van 7,99 voor maar 1,99!

Download nu het e-book voor maar 1,99 en begin vandaag nog met lekker vegetarisch koken!

Alvast een voorproefje

Hieronder vind je een kleine impressie van het e-book.

Foxilicious foodblog recepten vegetarisch en vegan

Even voorstellen!

Hi,

Ik ben Nienke Vos, en ik help (veelal) vrouwen met het maken van bewuste keuzes op het gebied van voeding, kleding en de integratie hiervan in een bewuste leefstijl.

Van origine ben ik onderwijskundige en agile coach. Ik ben ontzettend leergierig en kijk iedere dag hoe ik dingen leuker, makkelijker, sneller, fijner kan doen. En dat wil ik ook graag meteen aan anderen leren.

Maar waarom die bewuste keuzes?

Allereerst heb ik ontdekt dat het maken van bewuste keuzes je dichter bij jezelf brengt. Je krijgt meer zelfvertrouwen en dat heeft direct effect op je geluk en gezondheid. Daarnaast is het ook echt hard nodig dat we met z’n allen iets bewuster gaan leven. De klimaatproblematiek is een serieus thema en we kunnen er zelf echt iets aan doen! Gelukkig kan dat ook op een leuke manier.

Mijn eigen bewuste reis

Mijn eigen bewuste reis begon toen ik op mijn zestiende besloot vegetarisch te eten. Dat was toen echt nog niet zo gewoon.

Op het gebied van voeding ging ik steeds bewuster leven en ik merkte in mijn omgeving dat mensen dat heel inspirerend vonden. Ik kreeg veel vragen over lekkere vegetarische recepten.

Daarom heb ik tijdens mijn tweede zwangerschapsverlof een website gemaakt met mijn favoriete recepten. En dat liep al vrij snel uit de hand.

Uitbreiding naar duurzame kleding en leefstijl

Een aantal jaar geleden heb ik mijn bewuste reis verder uitgebreid en ben ik me gaan verdiepen in bewuste kleding.

Mijn favoriete vega recepten

In dit e-book heb ik 5 van mijn favoriete vegetarische recepten gebundeld. Ik hoop je hiermee te inspireren om vaker vegetarisch te koken. Want dat is super lekker, heel gezond en hard nodig voor het milieu!

Liefs, Nienke