Gratis e-guide: hittegolf werkoutfits

Gratis zomer werkoutfit hulp!

De zomer is in volle gang! De zon schijnt, de temperaturen stijgen, en we verruilen onze winterjassen graag voor luchtige kledingstukken.

Maar wat trek je nu aan naar je werk op een warme zomerdag?

Het moet luchtig zijn, maar niet te bloot

Comfortabel, maar wel netjes genoeg

Bestendig tegen zweetplekken

En tegen die airco, die net een standje te koud staat afgesteld

In onze gratis e-guide vind je praktische tips over pasvormen, materialen en kleurgebruik voor outfits die perfect zijn voor warm weer. We delen daarnaast ook inspiratieplaatjes met outfitformula’s die je kunt gebruiken om moeiteloos stijlvolle looks te creëren.

Alvast een voorproefje

Hieronder vind je een kleine impressie van het gratis e-guide.

Capsule wardrobe review

Even voorstellen!

Hi,

Wij zijn Nienke en Marianne, en beiden werken we als kleur- en stijlcoach om vrouwen meer te laten genieten van een fijne kast met overzicht.

We hebben al honderden vrouwen 1:1 geholpen met hun garderobe.

We houden van simpel, maar niet van saai. Wij vinden dat je kast je favoriete kledingwinkel in het klein is, waar je alles kan vinden voor elke gelegenheid, met kleding waar je blij van wordt en je je comfortabel in voelt. Zonder continu iets nieuws te hoeven kopen.

En het mooie is ook nog, dat als je zo gaat kijken naar je kast, je zal zien dat je eerder gaat voor kwaliteit en minder, dan voor meuk en meer. En dat is ook nog eens heel duurzaam!

Dat is onze passie; we gunnen elke vrouw zo’n kast!

Samen organiseren wij 2 keer per jaar de Wardrobe Boost: het moment om je garderobe een boost te geven. Dit helpt je stilstaan bij jezelf en je kleding, en zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd en gelukkig voelt in je outfits, zonder per se veel nieuws te hoeven kopen.

Heel veel plezier met je zomerse werkoutfits en wellicht tot bij de Summer Wardrobe Boost?

Liefs, Marianne en Nienke