Winter wardrobe boost kleding cursus

Winter Wardrobe Boost!

In 5 dagen van winterdip naar nieuwe combinaties waar je blij van wordt, zonder te shoppen!

Nu al wel klaar met de donkerte en de winter, en het is pas januari? Doe mee met Winter Wardrobe Boost, kom uit de winterdip en boost je mood met je outfits.

We gaan aan de slag met leefstijl, kleur, stijl, combineren en het afstylen van je outfit.

Als je meer uit je kast wil halen dan ‘gewoon kleren’, en met je outfits wil spelen om je uitstraling aan te passen.

22-26 januari 2024.

Elke dag korte opdrachten met video uitleg in een Facebook community en in je mail, zodat je in 1 week veel nieuwe leuke outfits (her)ontdekt.

Inclusief gratis inspiratie- en tipsheets om moeiteloos je outfit samen te stellen.

Inclusief onbeperkt vragenstellen aan Marianne en mij over (duurzame) kleding, stijl en styling. 

Speciale Bonus sessie waarin we samen aan de slag te gaan met jouw stijl moodboard twv 27,- als je instapt voor 22 januari 2024!

Investering slechts 47,- (in plaats van 157,-)

Capsule wardrobe review

Ben je op zoek naar zonneschijn of ben je de zonneschijn?

Zou jij wel weer eens wat blijer willen zijn met je outfits? Wat nieuws willen leren? En dat ook met een groep leuke vrouwen samen doen?

Alle feestjes zijn geweest, en het is nog steeds donker en koud. Je wilt het liefst terug in bed of alleen nog maar in je legging, grote capuchon trui en dikke huissokken rond lopen. Maar daar voel je na 6 dagen ook niet veel beter door. 

Dus! Doe mee met deze style boost, gooi het huispak in de hoek en haal de glitters en nagellak weer tevoorschijn. Neem deel aan deze mini training, en merk dat je na 5 dagen met dagelijkse opdrachten over outfits, stijl en styling, je veel leukere combinaties uit de kast trekt. En dat ook je humeur er een mooie glans van krijgt.

Want – je mooi kleden voor jezelf – daar krijg je energie van! Doe dit samen met een leuke groep lieve vrouwen EN leer ook nog wat nieuws! Een combi van 3 super moodboosters waardoor je de maand januari een stuk leuker maakt. 

Als jij lekkerder in je outfit uhh vel zit, heb je meer energie om dingen te ondernemen waar je blij van wordt. 

Naast dat het je mood boost, ga je met andere ogen naar  jezelf, je outfits en kleding kijken. Je kunt de training gebruiken om duurzamer bezig te zijn met kleding, en meer te genieten van wat je hebt.

Praktische zaken:

Je kan gewoon meedoen met deze training met alle kleding die je al hebt, je hoeft dus niets nieuws te kopen.

22-26 januari 2024.

De mini training duurt één week, met elke dag een simpele opdracht van maximaal 15 minuten om aan de slag te gaan met jouw kast.

We laten zien hoe je outfits samen stelt  waar je blij van wordt. waarbij we ingaan op kleur, stijl, afstylen en combineren.

Inclusief gezellige Facebook community waarin je al je vragen kunt stellen over kleur en styling.

Bonus: stijl moodboard workshop twv 27,- op 2 februari van 9.30 – 11 uur waarin we samen aan de slag te gaan met jouw stijl moodboard als je aanmeldt voor 22 janauri 2024! (daarna 27,-)

Je doet de opdrachten op jouw eigen moment.

De Facebook groep met alle video’s, opdrachten en inspiratie blijft toegankelijk tot 1 april 2024. Je kunt de opdrachten dus ook later doen.

Investering slechts 47,- (in plaats van 157,-)

Capsule wardrobe review
Capsule wardrobe review

Waar vind ik dit dan? En hoe werkt het?

We werken in een besloten Facebook groep, waarin elke dag een nieuwe opdracht komt met video-uitleg, leuke inspiratie voorbeelden en handige templates. 

Omdat we via een Facebook groep werken, kan je heel makkelijk  feedback vragen aan de groep of aan ons. Wij kijken een week lang met je mee.

Wanneer beginnen we? En hoe lang is het?

De training is van 22-26 januari 2024. Alle informatie en het materiaal staan in de Facebookgroep en de opdrachten worden ook apart naar je e-mailadres gestuurd.

De Facebookgroep, de video’s en discussies blijven beschikbaar tot 1 april ‘24.

Tot 2 weken na de cursus kun je nog vragen stellen in de Facebookgroep. Wij nemen tot 5 februari uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Bonus: stijl moodboard sessie!

Als je aanmeldt voor 22 januari krijg je een gratis stijl moodboard workshop cadeau twv 27,-. Tijdens deze workshop werken we met z’n allen tegelijk samen aan onze stijl moodboards. We leggen je uit hoe je een stijl moodboard maakt, hoe je je eigen stijl kunt analyseren en hoe je dit vervolgens kunt gebruiken om je outfits een boost te geven. Door dit live moment te gebruiken, heb je een stok achter de deur en kun je ook direct vragen aan ons stellen en feedback geven aan elkaar. Altijd handig, want anderen zien soms duidelijker een rode draad dan jij zelf.

Stap je na 22 januari in, dan kun je nog steeds meedoen met de workshop! Je betaalt dan 27,- voor de workshop.

Anderen over ons

Capsule wardrobe review
Kleding cursus reviews
Capsule wardrobe review
Capsule wardrobe review

Even voorstellen

Wij zijn Nienke en Marianne, en beiden werken we als kleur- en stijlcoach om vrouwen meer te laten genieten van een fijne kast met overzicht. We houden van simpel, maar niet van saai. Wij vinden dat je kast je favoriete kledingwinkel in het klein is, waar je alles kan vinden voor elke gelegenheid, met kleding waar je blij van wordt en je je comfortabel in voelt. En het mooie is ook nog, dat als je zo gaat kijken naar je kast, je zal zien dat je eerder gaat voor kwaliteit en minder, dan voor meuk en meer. En dat is ook nog eens heel duurzaam! 

En dat is onze passie, we gunnen elke vrouw zo’n kast!

Veelgestelde vragen

Ik heb al een capsule wardrobe, is dit van toegevoegde waarde?

Moet ik live aanwezig zijn?

Ik heb al een kleurenpaspoort, is dit niet dubbelop?

Ik heb een grotere of kleinere maat dan standaard, kan ik hier ook iets mee?

Ik heb geen Facebook, en wil het ook niet. Kan ik toch mee doen?

Ik kan die week niet, hoe lang kan ik nog mee doen en vragen stellen?

Gaan jullie dit vaker geven? Nu komt het niet zo goed uit.

Hoe weet ik of deze training iets voor mij is?

Wat is het niveau van de training?

Is er een mogelijkheid om de training terug te kijken?