Persoonlijk kleurplan – kleurenanalyse Nijmegen

Kleurenanalyse maatwerk

Eindelijk duidelijkheid over je beste kleuren!

Ben je het zat om elke ochtend voor je kledingkast te staan en niet te weten wat je moet aantrekken?

Ben je klaar met miskopen?

Wil je je kledingkast opruimen, zodat je meer rust en overzicht hebt?

Wil je er elke dag goed uitzien?

En wil je graag duurzame investeringen doen in je kledingkast?

Dan is het persoonlijk kleurplan kleuradvies iets voor jou!

Kleur is een ontzettend krachtige manier om jezelf uit te drukken en je met zelfvertrouwen te kunnen kleden. Niet iedereen past in een standaard seizoenshokje.

Daarom help ik jou graag met een maatwerk kleurplan. Het resultaat: een 100% kloppend kleuradvies in de vorm van jouw persoonlijke kleurpaspoort, die je overal mee naartoe kunt nemen en life changing inzichten op het gebied van kleur en kleding.

Reviews

Moniek Daggenvoorde
Moniek Daggenvoorde
20 September 2024
Ik heb een kleurenanalyse gedaan bij Nienke. Wat een inzichten! Ik weet nu welke kleuren mij staan en waarom. Ik kan nu veel gerichter op zoek naar kleding die bij mij past. Leuk dat je je eigen kleding mee mag nemen en meteen bekijkt of het wel binnen jouw kleurenplan past. Dat vond ik echt toegevoegde waarde. Nienke is rustig en voorziet je van goed advies.
Marit Van Ojen
Marit Van Ojen
5 September 2024
Ik heb enorm genoten van samen met Nienke een mooi kleurplan te maken. Ik had de kleurplansessie voor mijn verjaardag gevraagd en ik vond het een hele gezellige en leerzame ochtend. Ik zou het aan iedereen aanraden!
Julia Mecking
Julia Mecking
23 Juli 2024
Het was super leerzaam om samen met Nienke een kleurplan op te stellen! Het maakt het zoeken naar de juiste kleur en kleding nu een stuk makkelijker. Ik zie het direct in mijn gezicht als ik een kledingstuk aandoe uit mijn kleurplan, en dat is precies wat je wilt :)
Sanne Aben
Sanne Aben
26 Juni 2024
Ik heb een hele leuke en leerzame ochtend gehad bij Nienke met de kleurenanalyse! Ik vond het heel interessant om te zien welke goede en slechte dingen kleur met je gelaat kan doen 😊. Toen ik thuiskwam heb ik meteen m'n kast opgeruimd. Normaal vind ik dat niet leuk om te doen maar deze keer was dat genieten. Ik kon met zekerheid een aantal kledingstukken wegdoen die al een aantal jaar lagen te verstoffen in m'n kast en ben ook een aantal verrassende kledingstukken tegengekomen die ik met de inzichten van de ochtend met Nienke weer ben gaan dragen :). Maar het allerfijnste vind ik nog dat ik nu veel gerichter en bewuster kleding kan kopen als ik iets nodig heb omdat ik weet wat mij goed staat en daarmee miskopen voorkom. Ik laat me niet meer leiden door leuke kleuren of prints zonder te kijken of het wel bij mij past.
Astrid Füsers
Astrid Füsers
28 Mei 2024
2 weken geleden mijn kleurenanalyse gehad bij Nienke. Ik had deze sessie voor mijn verjaardag gevraagd en wat was het een feestje. Ik had zelf al een idee welke kleuren bij mij passen maar wilde dit toch graag een keer door een professional laten beoordelen. Nienke nam uitgebreid de tijd om alle doeken bij mij te proberen. Uiteindelijk kwam er een fris winterpalet uit. Precies wat ik al verwachtte. Heel blij dat dit bleek te kloppen. Nienke is super professioneel en daarnaast een heel fijn warm mens. Ik heb genoten van deze ochtend. Echt een feestje. Nu een mooi kleurenpaspoort op zak met mijn allermooiste kleuren. Dankjewel lieve Nienke. Groetjes Astrid
Loes
Loes
26 Mei 2024
Ik heb bij Nienke een kleuranalyse gehad waar ik mega blij mee ben. Ik heb nu de tools om betere keuzes te maken over de kleding die ik draag en kleding die ik koop. Het is een investering, maar ik vond het dat zeker waard!
Sandra Donkers
Sandra Donkers
25 Mei 2024
Vorige maand een persoonlijk kleurplan laten samenstellen bij Nienke. Naast dat het goede inzichten geeft, waar je echt mee aan de slag kunt, was het ook een fijne en gezellige ochtend. Leuke gesprekken gehad met Nienke en inspirerend om over haar leefstijl te horen, zonder dat ze jou wat oplegt. Ondertussen mijn goede kleuren gevonden. Een aanrader!
Eva Terwindt
Eva Terwindt
17 Mei 2024
Ik heb een paar weken geleden een kleuranalyse gedaan bij Nienke en dat was heel erg leuk! Nienke neemt rustig de tijd om samen te ontdekken wat jouw kleurtype is en om vervolgens jouw mooiste kleuren te zoeken. Ook geeft ze veel tips mee hoe je je kleurpaspoort kan toepassen op je eigen garderobe. Door de sessie bij Nienke heb ik veel inzicht gekregen in welke kleuren bij mij passen en ben ik direct aan de slag gegaan met het opruimen van mijn kast. Van deze opgeruimde kast word ik weer blij, omdat alle items bij mij en bij elkaar passen. Daarom heb ik de ochtend bij Nienke als zeer waardevol ervaren!
Evelyn van Oijen
Evelyn van Oijen
19 April 2024
Twee weken geleden heb ik een hele leuke middag gehad bij Nienke! Ik was zelf al een tijdje aan het nadenken om een kleuranalyse doen omdat ik een duurzamere kledingkast wil samenstellen. Met de hulp van Nienke kan ik dit nu gaan doen, want miskopen zijn met het handige paspoort dat je ontvangt verleden tijd. Tijdens het shoppen neem ik mijn paspoort mee en als je shoppen niet de leukste activiteit vindt, kan ik je zeggen dat het een verademing is als je meteen weet bij welke hoeken je moet zijn! Nienke is zelf een hele aardige en kundige vrouw. Ze stelt je op je gemak en heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Ze belt je zelfs nog op een later moment om te vragen hoe het met jou en je kleuranalyse gaat. Echt top! Twijfel je? Niet nodig! Ik weet namelijk zeker dat je er héél blij mee gaat zijn.
Suzy Wong
Suzy Wong
12 April 2024
Dank je wel Nienke voor jouw liefde en passie, ik ben superblij met mijn kleurplan. Heb mijn kast opgeruimd, alle ruis eruit gehaald (die items naar een 2e handswinkel gebracht). Het geeft meteen rust en overzicht. Afscheid nemen van kleuren die minder bij mij passen was ook confronterend maar tegelijkertijd verhelderend. Want juist die items trok ik inderdaad het minste aan. De analyse is een investering. Vraag Nienke voor je verjaardag (haar expertise dan hahaha), spaar ervoor, gun jezelf dit! Laat jouw persoonlijke kleurplan maken. Een mooie self care!
Kleurenanalyse maatwerk

Herken je dit?

Je wil meer kleur dragen, maar je twijfelt welke kleuren echt iets voor je doen.

Je wil graag duurzame investeringen doen voor je kledingkast, maar je doet toch vaak miskopen.

Je hebt een volle kast, maar toch het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken.

Je wil je goed voelen in de kleding die je draagt, maar je ziet dat sommige kleuren weinig voor je doen.

Of heb je misschien eerder een kleurenanalyse laten doen, maar twijfel je of het klopt, of geeft het toch niet genoeg richting? Want welke kleuren van je kleurwaaier zijn nou echt je beste kleuren?

Hoe fijn zou het zijn als…

Je weet welke kleuren jou laten stralen en passen bij jouw persoonlijkheid!

Je altijd je beste kleuren bij de hand hebt met jouw persoonlijke kleurpaspoort.

Je 3/4 van de winkel links kunt laten liggen, omdat je weet dat deze kleuren weinig voor je doen.

Je vol vertrouwen een kledingstuk kunt aanschaffen en dragen omdat het echt bij jou past.

Je jouw kast kunt opruimen, meer harmonie krijgt in je kast en duurzame investeringen kunt doen, omdat jij weet wat jouw beste kleuren zijn.

Met het persoonlijk kleurplan ga ik je helpen om je beste kleuren te ontdekken. Zodat jouw kleuren een mooi en kloppend beeld vormen bij jou als persoon. Hierdoor krijg je rust in je kast en kun je makkelijker keuzes maken bij het shoppen. Je bent klaar om een duurzame garderobe op te bouwen!

Kleurenanalyse Nijmegen

Ieder kleurplan

is anders

Praktische informatie kleurenanalyse Nijmegen

2,5-3 uur analyse met meer dan 150 kleurdoeken.

Kleurenalyse van 10-15 eigen kledingstuks op kleur, materiaal en prints.

Resultaat: een 100% kloppend kleuradvies in de vorm van jouw persoonlijke kleurpaspoort, die je overal mee naartoe kunt nemen, en life changing inzichten op het gebied van kleur en kleding.

Locatie: Lent (Nijmegen)

Investering: 297,-, inclusief maatwerk kleurpaspoort twv 97,-.

Gun jezelf deze mooie investering, zodat je geen miskopen meer hoeft te doen, meer rust en overzicht in je kast krijgt, er elke dag mooi uit mag zien en kan investeren in een duurzame kledingkast.

Hoe kun je kleuren combineren met een kleurenanalyse.
Kleurenanalyse Nijmegen

Wat levert het je op?

Je krijgt een uniek kleurpaspoort met jouw beste kleuren. Passend bij zowel jouw uiterlijk, als jouw persoonlijkheid.

Je ziet meer dan 150 kleurtinten bij je gezicht. Hierdoor herken je zelf ook wat kleuren voor je kunnen doen. Dat maakt winkelen in de toekomst zoveel makkelijker. Want je kunt zonder moeite 3/4 van de winkel links laten liggen. Omdat je weet, ziet en hebt ervaren wat kleur voor je doet.

Doordat we samen 10-15 van jouw eigen kledingstuks hebben geanalyseerd op kleur, print en materiaal, weet je wat voor jou werkt en kun je super fijn met de rest van je kast aan de slag!

Met je kleurpaspoort heb je een super fijne tool in handen om je kast grondig op te ruimen en meer persoonlijkheid aan te brengen in je kledingkast. Nog nooit is opruimen zo makkelijk geweest!

Het kleurpaspoort kun je gebruiken als basis voor een capsule wardrobe.

Met jouw kleurpaspoort kun je ineens nieuwe combinaties maken. Alle kleuren in je paspoort kun je onderling combineren!

Shoppen wordt zoveel makkelijker. Je weet namelijk welke kleuren je goed staan, welke prints en materialen iets voor je doen.

Je bespaart tijd, geld en energie omdat je veel beter weet wat je nodig hebt. Geen miskopen meer!

na 2-3 weken hebben we nog even telefonisch contact om te kijken hoe het kleurplan bevalt en om eventuele nieuwe vragen te beantwoorden. Ik laat je niet meteen los :).

Reviews

Moniek Daggenvoorde
Moniek Daggenvoorde
20 September 2024
Ik heb een kleurenanalyse gedaan bij Nienke. Wat een inzichten! Ik weet nu welke kleuren mij staan en waarom. Ik kan nu veel gerichter op zoek naar kleding die bij mij past. Leuk dat je je eigen kleding mee mag nemen en meteen bekijkt of het wel binnen jouw kleurenplan past. Dat vond ik echt toegevoegde waarde. Nienke is rustig en voorziet je van goed advies.
Marit Van Ojen
Marit Van Ojen
5 September 2024
Ik heb enorm genoten van samen met Nienke een mooi kleurplan te maken. Ik had de kleurplansessie voor mijn verjaardag gevraagd en ik vond het een hele gezellige en leerzame ochtend. Ik zou het aan iedereen aanraden!
Julia Mecking
Julia Mecking
23 Juli 2024
Het was super leerzaam om samen met Nienke een kleurplan op te stellen! Het maakt het zoeken naar de juiste kleur en kleding nu een stuk makkelijker. Ik zie het direct in mijn gezicht als ik een kledingstuk aandoe uit mijn kleurplan, en dat is precies wat je wilt :)
Sanne Aben
Sanne Aben
26 Juni 2024
Ik heb een hele leuke en leerzame ochtend gehad bij Nienke met de kleurenanalyse! Ik vond het heel interessant om te zien welke goede en slechte dingen kleur met je gelaat kan doen 😊. Toen ik thuiskwam heb ik meteen m'n kast opgeruimd. Normaal vind ik dat niet leuk om te doen maar deze keer was dat genieten. Ik kon met zekerheid een aantal kledingstukken wegdoen die al een aantal jaar lagen te verstoffen in m'n kast en ben ook een aantal verrassende kledingstukken tegengekomen die ik met de inzichten van de ochtend met Nienke weer ben gaan dragen :). Maar het allerfijnste vind ik nog dat ik nu veel gerichter en bewuster kleding kan kopen als ik iets nodig heb omdat ik weet wat mij goed staat en daarmee miskopen voorkom. Ik laat me niet meer leiden door leuke kleuren of prints zonder te kijken of het wel bij mij past.
Astrid Füsers
Astrid Füsers
28 Mei 2024
2 weken geleden mijn kleurenanalyse gehad bij Nienke. Ik had deze sessie voor mijn verjaardag gevraagd en wat was het een feestje. Ik had zelf al een idee welke kleuren bij mij passen maar wilde dit toch graag een keer door een professional laten beoordelen. Nienke nam uitgebreid de tijd om alle doeken bij mij te proberen. Uiteindelijk kwam er een fris winterpalet uit. Precies wat ik al verwachtte. Heel blij dat dit bleek te kloppen. Nienke is super professioneel en daarnaast een heel fijn warm mens. Ik heb genoten van deze ochtend. Echt een feestje. Nu een mooi kleurenpaspoort op zak met mijn allermooiste kleuren. Dankjewel lieve Nienke. Groetjes Astrid
Loes
Loes
26 Mei 2024
Ik heb bij Nienke een kleuranalyse gehad waar ik mega blij mee ben. Ik heb nu de tools om betere keuzes te maken over de kleding die ik draag en kleding die ik koop. Het is een investering, maar ik vond het dat zeker waard!
Sandra Donkers
Sandra Donkers
25 Mei 2024
Vorige maand een persoonlijk kleurplan laten samenstellen bij Nienke. Naast dat het goede inzichten geeft, waar je echt mee aan de slag kunt, was het ook een fijne en gezellige ochtend. Leuke gesprekken gehad met Nienke en inspirerend om over haar leefstijl te horen, zonder dat ze jou wat oplegt. Ondertussen mijn goede kleuren gevonden. Een aanrader!
Eva Terwindt
Eva Terwindt
17 Mei 2024
Ik heb een paar weken geleden een kleuranalyse gedaan bij Nienke en dat was heel erg leuk! Nienke neemt rustig de tijd om samen te ontdekken wat jouw kleurtype is en om vervolgens jouw mooiste kleuren te zoeken. Ook geeft ze veel tips mee hoe je je kleurpaspoort kan toepassen op je eigen garderobe. Door de sessie bij Nienke heb ik veel inzicht gekregen in welke kleuren bij mij passen en ben ik direct aan de slag gegaan met het opruimen van mijn kast. Van deze opgeruimde kast word ik weer blij, omdat alle items bij mij en bij elkaar passen. Daarom heb ik de ochtend bij Nienke als zeer waardevol ervaren!
Evelyn van Oijen
Evelyn van Oijen
19 April 2024
Twee weken geleden heb ik een hele leuke middag gehad bij Nienke! Ik was zelf al een tijdje aan het nadenken om een kleuranalyse doen omdat ik een duurzamere kledingkast wil samenstellen. Met de hulp van Nienke kan ik dit nu gaan doen, want miskopen zijn met het handige paspoort dat je ontvangt verleden tijd. Tijdens het shoppen neem ik mijn paspoort mee en als je shoppen niet de leukste activiteit vindt, kan ik je zeggen dat het een verademing is als je meteen weet bij welke hoeken je moet zijn! Nienke is zelf een hele aardige en kundige vrouw. Ze stelt je op je gemak en heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Ze belt je zelfs nog op een later moment om te vragen hoe het met jou en je kleuranalyse gaat. Echt top! Twijfel je? Niet nodig! Ik weet namelijk zeker dat je er héél blij mee gaat zijn.
Suzy Wong
Suzy Wong
12 April 2024
Dank je wel Nienke voor jouw liefde en passie, ik ben superblij met mijn kleurplan. Heb mijn kast opgeruimd, alle ruis eruit gehaald (die items naar een 2e handswinkel gebracht). Het geeft meteen rust en overzicht. Afscheid nemen van kleuren die minder bij mij passen was ook confronterend maar tegelijkertijd verhelderend. Want juist die items trok ik inderdaad het minste aan. De analyse is een investering. Vraag Nienke voor je verjaardag (haar expertise dan hahaha), spaar ervoor, gun jezelf dit! Laat jouw persoonlijke kleurplan maken. Een mooie self care!
Maatwerk kleurenanalyse

Hi!

Ik ben Nienke, het gezicht achter Foxilicious, moeder van 2 kinderen en vriendin van Eric. Het is mijn missie om vrouwen te helpen groen te genieten met voeding en kleding. Het weten van je allerbeste kleuren geeft ontzettend veel zelfvertrouwen, rust en harmonie in je kast, richting bij het shoppen. Hierdoor kun je duurzame investeringen doen en voorkom je miskopen. Dat gun ik jou ook!

Mijn kleurverhaal

15 jaar geleden liet ik mijn eerste kleurenanalyse doen. Ik bleek een heldere winter. Ik kreeg een paspoort met allemaal heldere kleuren. Ik paste mijn garderobe er op aan, maar ik voelde dat het niet klopte. De heldere kleuren matchten niet met mijn bescheiden persoonlijkheid en ik had ook mijn vraagtekens bij of het uberhaupt de juiste kleuren waren. Jaren later volgde een nieuwe analyse. Maar nog steeds had ik het gevoel dat mijn paspoort niet genoeg klopte. Dat moest toch anders kunnen?

Verdieping in kleurenanalyse

Ik ging me verder verdiepen in kleuren en ik ontdekte dat niet iedereen in een seizoenshokje past. Mijn passie voor kleuren groeide nog verder toen ik een capsule wardrobe cursus deed. Kleur is de basis voor een passende capsule wardrobe.

Ik help jou graag met je beste kleuren!

Uiteindelijk heb ik zelf de Sensa kleuropleiding gevolgd. Deze methode combineert kleurwetenschap met maatwerk. Want er bestaat een perfect kleurenpaspoort voor iedereen. En dit paspoort is voor niemand hetzelfde. Het is helemaal van jou. Zelf heb ik ook mijn eigen Sensa kleurplan paspoort en ik kan nu eindelijk zeggen dat ik echt mijn beste kleuren weet! En dat heeft me zo ontzettend veel opgeleverd! Aan zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, rust in mijn kast en het gevoel dat ik eindelijk duurzame keuzes kan maken op het gebied van kleding. Dat gun ik jou ook!

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een reguliere kleurenanalyse en jouw persoonlijk kleurplan?

Hoe weet je welk kleurtype je bent?

Wat is de beste methode voor maatwerk kleuranalyse?

Hoe ziet het persoonlijk kleurplan eruit?

Weet ik na de sessie ook welk seizoenstype ik ben?

Hoe lang duurt een kleurenanalyse?

Wat kan ik met een kleurenanalyse?

Is een kleurenanalyse duurzaam?

Hoe kan ik me voorbereiden op de kleurenanalyse?

Ik twijfel over de kleurenanalyse, want ik vind het veel geld

Ik heb al eens een kleurenanalyse gehad, heeft zo’n persoonlijk kleurplan dan nog meerwaarde?

Wat krijg ik aan het einde van een kleurplan sessie?

Heb je een kleurenanalyse nodig voor een capsule wardrobe?