Persoonlijk kleurplan – kleurenanalyse Nijmegen

Kleurenanalyse maatwerk

Eindelijk duidelijkheid over je beste kleuren!

Ben je het zat om elke ochtend voor je kledingkast te staan en niet te weten wat je moet aantrekken?

Ben je klaar met miskopen?

Wil je je kledingkast opruimen, zodat je meer rust en overzicht hebt?

Wil je er elke dag goed uitzien?

En wil je graag duurzame investeringen doen in je kledingkast?

Dan is het persoonlijk kleurplan kleuradvies iets voor jou!

Kleur is een ontzettend krachtige manier om jezelf uit te drukken en je met zelfvertrouwen te kunnen kleden. Niet iedereen past in een standaard seizoenshokje.

Daarom help ik jou graag met een maatwerk kleurplan. Het resultaat: een 100% kloppend kleuradvies in de vorm van jouw persoonlijke kleurpaspoort, die je overal mee naartoe kunt nemen en life changing inzichten op het gebied van kleur en kleding.

Reviews

Evelyn van Oijen
Evelyn van Oijen
19 April 2024
Twee weken geleden heb ik een hele leuke middag gehad bij Nienke! Ik was zelf al een tijdje aan het nadenken om een kleuranalyse doen omdat ik een duurzamere kledingkast wil samenstellen. Met de hulp van Nienke kan ik dit nu gaan doen, want miskopen zijn met het handige paspoort dat je ontvangt verleden tijd. Tijdens het shoppen neem ik mijn paspoort mee en als je shoppen niet de leukste activiteit vindt, kan ik je zeggen dat het een verademing is als je meteen weet bij welke hoeken je moet zijn! Nienke is zelf een hele aardige en kundige vrouw. Ze stelt je op je gemak en heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Ze belt je zelfs nog op een later moment om te vragen hoe het met jou en je kleuranalyse gaat. Echt top! Twijfel je? Niet nodig! Ik weet namelijk zeker dat je er héél blij mee gaat zijn.
Suzy Wong
Suzy Wong
12 April 2024
Dank je wel Nienke voor jouw liefde en passie, ik ben superblij met mijn kleurplan. Heb mijn kast opgeruimd, alle ruis eruit gehaald (die items naar een 2e handswinkel gebracht). Het geeft meteen rust en overzicht. Afscheid nemen van kleuren die minder bij mij passen was ook confronterend maar tegelijkertijd verhelderend. Want juist die items trok ik inderdaad het minste aan. De analyse is een investering. Vraag Nienke voor je verjaardag (haar expertise dan hahaha), spaar ervoor, gun jezelf dit! Laat jouw persoonlijke kleurplan maken. Een mooie self care!
Maaike Borsboom
Maaike Borsboom
3 April 2024
Fijne begeleiding door Nienke, deze kleurparalyse heeft mij veel inzicht gegeven.
Bignosso Gurt
Bignosso Gurt
20 Januari 2024
Onlangs heeft mijn vriendin een kleurenanalyse bij Nienke laten doen. Ze was hier zo enthousiast over dat ik ook maar een poging waagde. Eerst was ik wat sceptisch of dit wel passend was voor een man, maar al snel was ik blij dat ik het toch heb gedaan. De tijd vloog voorbij en eindelijk werd me duidelijk waarom sommige kleding mij niet mooi staat. Nu heb ik een duidelijk overzicht van welke kleuren bij mij passen, wat het winkelen een stuk gemakkelijker maakt. Nogmaals bedankt Nienke!
Christel Verbiesen
Christel Verbiesen
17 Januari 2024
Ik volgde bij Nienke haar kleurplan en wauw, wat was het uitgebreid en compleet. We hadden al een vermoeden van mijn 'type' maar door alle kleuren (ook van de andere typen) echt letterlijk uit te proberen, werd al snel duidelijk: er zijn gradaties. Nu zit er een heerlijk kleurenboekje in mijn tas. Stap 2: het opruimen van mijn kast. Nu al zin in! Dank je wel Nienke.
Gina Griffioen
Gina Griffioen
17 December 2023
Ik heb een capsule wardrobe sessie gedaan bij Nienke. Ik heb al jaren een capsule, weet vrij goed wat bij me past en wat ik wil, maar toch had ik kleding die bleef hangen of waar ik over twijfelde. Nienke heeft me supergoed geholpen en ik ben er zo blij mee! Een rode lijn in mijn moodboord, zodat ik nu snap dat mijn beetje-van-alles stijl eigenlijk stoer en zacht is. En dat helpt weer om mijn outfits helemaal mij te maken. Herontdekking van mijn jurk. En dat ik het wollen jurkje waar ik naar op zoek was eigenlijk al had! Ontdekt waarom korte rokjes meer voor mij doen dan lange, wijde rokken. Afscheid kunnen nemen van sommige twijfels (en weten waarom). En andere twijfels omarmen. Ik heb nu zo veel fijns in mijn kast hangen, met zo veel nieuwe inspiratie.
Sanne Biesmans
Sanne Biesmans
7 December 2023
Een heel fijne ervaring met mijn kleuranalyse gehad met Nienke! Ze neemt je goed mee in het proces en er was genoeg ruimte voor mijn voorkeuren en verhaal. We zijn tot heel mooie kleuren voor mij gekomen en ik ben er heel blij mee dat ik hier de tijd voor heb genomen :)
Katie Verest
Katie Verest
16 November 2023
Ik heb twee hele leuke sessies bij Nienke mogen doen! Deze hebben me geholpen om te 'leren kijken' naar kleur, lichaamsbouw en verschillende stijlen, en te zien welke effecten deze op me hebben. Een echte eyeopener, waar ik nog steeds heel veel nut en plezier van ervaar.
Fleur Verkade
Fleur Verkade
15 November 2023
Wat een fantastische dag. Echt een cadeautje voor mijzelf. Ik vind winkelen helemaal niet leuk, had echt onwijs weinig kleding en totaal geen zin om dit aan te vullen, omdat ik niet wist waar te beginnen. Maar na de kleur- en pasvorm analyse en een check van die paar items in mijn kast waar ik WEL blij van word, ging ik helemaal happy naar huis MET tips waar ik gericht wel op kon gaan shoppen. Nu 1,5 week later heb ik vol enthousiasme mijn kast aangevuld met een aantal top items, waar ik echt HEEL blij mee ben.
Karlijn
Karlijn
15 November 2023
De kleuranalyse bij Nienke was een enorm fijne en verdiepende ervaring. Ik wist al heel wat over kleuranalyse, maar met een extra paar ogen die met een frisse blik kijken geeft toch wat meer opheldering. Nienke weet van aanpakken met voorbereiding, terugkoppeling naar je eigen kleding en waarom nu een bepaald seizoen zo goed bij je past. Zeker een aanrader!
Kleurenanalyse maatwerk

Herken je dit?

Je wil meer kleur dragen, maar je twijfelt welke kleuren echt iets voor je doen.

Je wil graag duurzame investeringen doen voor je kledingkast, maar je doet toch vaak miskopen.

Je hebt een volle kast, maar toch het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken.

Je wil je goed voelen in de kleding die je draagt, maar je ziet dat sommige kleuren weinig voor je doen.

Of heb je misschien eerder een kleurenanalyse laten doen, maar twijfel je of het klopt, of geeft het toch niet genoeg richting? Want welke kleuren van je kleurwaaier zijn nou echt je beste kleuren?

Hoe fijn zou het zijn als…

Je weet welke kleuren jou laten stralen en passen bij jouw persoonlijkheid!

Je altijd je beste kleuren bij de hand hebt met jouw persoonlijke kleurpaspoort.

Je 3/4 van de winkel links kunt laten liggen, omdat je weet dat deze kleuren weinig voor je doen.

Je vol vertrouwen een kledingstuk kunt aanschaffen en dragen omdat het echt bij jou past.

Je jouw kast kunt opruimen, meer harmonie krijgt in je kast en duurzame investeringen kunt doen, omdat jij weet wat jouw beste kleuren zijn.

Met het persoonlijk kleurplan ga ik je helpen om je beste kleuren te ontdekken. Zodat jouw kleuren een mooi en kloppend beeld vormen bij jou als persoon. Hierdoor krijg je rust in je kast en kun je makkelijker keuzes maken bij het shoppen. Je bent klaar om een duurzame garderobe op te bouwen!

Kleurenanalyse Nijmegen

Ieder kleurplan

is anders

Praktische informatie kleurenanalyse Nijmegen

2,5-3 uur analyse met meer dan 150 kleurdoeken.

Kleurenalyse van 10-15 eigen kledingstuks op kleur, materiaal en prints.

Resultaat: een 100% kloppend kleuradvies in de vorm van jouw persoonlijke kleurpaspoort, die je overal mee naartoe kunt nemen, en life changing inzichten op het gebied van kleur en kleding.

Locatie: Lent (Nijmegen)

Investering: 297,-, inclusief maatwerk kleurpaspoort twv 97,-.

Gun jezelf deze mooie investering, zodat je geen miskopen meer hoeft te doen, meer rust en overzicht in je kast krijgt, er elke dag mooi uit mag zien en kan investeren in een duurzame kledingkast.

Hoe kun je kleuren combineren met een kleurenanalyse.
Kleurenanalyse Nijmegen

Wat levert het je op?

Je krijgt een uniek kleurpaspoort met jouw beste kleuren. Passend bij zowel jouw uiterlijk, als jouw persoonlijkheid.

Je ziet meer dan 150 kleurtinten bij je gezicht. Hierdoor herken je zelf ook wat kleuren voor je kunnen doen. Dat maakt winkelen in de toekomst zoveel makkelijker. Want je kunt zonder moeite 3/4 van de winkel links laten liggen. Omdat je weet, ziet en hebt ervaren wat kleur voor je doet.

Doordat we samen 10-15 van jouw eigen kledingstuks hebben geanalyseerd op kleur, print en materiaal, weet je wat voor jou werkt en kun je super fijn met de rest van je kast aan de slag!

Met je kleurpaspoort heb je een super fijne tool in handen om je kast grondig op te ruimen en meer persoonlijkheid aan te brengen in je kledingkast. Nog nooit is opruimen zo makkelijk geweest!

Het kleurpaspoort kun je gebruiken als basis voor een capsule wardrobe.

Met jouw kleurpaspoort kun je ineens nieuwe combinaties maken. Alle kleuren in je paspoort kun je onderling combineren!

Shoppen wordt zoveel makkelijker. Je weet namelijk welke kleuren je goed staan, welke prints en materialen iets voor je doen.

Je bespaart tijd, geld en energie omdat je veel beter weet wat je nodig hebt. Geen miskopen meer!

na 2-3 weken hebben we nog even telefonisch contact om te kijken hoe het kleurplan bevalt en om eventuele nieuwe vragen te beantwoorden. Ik laat je niet meteen los :).

Reviews

Evelyn van Oijen
Evelyn van Oijen
19 April 2024
Twee weken geleden heb ik een hele leuke middag gehad bij Nienke! Ik was zelf al een tijdje aan het nadenken om een kleuranalyse doen omdat ik een duurzamere kledingkast wil samenstellen. Met de hulp van Nienke kan ik dit nu gaan doen, want miskopen zijn met het handige paspoort dat je ontvangt verleden tijd. Tijdens het shoppen neem ik mijn paspoort mee en als je shoppen niet de leukste activiteit vindt, kan ik je zeggen dat het een verademing is als je meteen weet bij welke hoeken je moet zijn! Nienke is zelf een hele aardige en kundige vrouw. Ze stelt je op je gemak en heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Ze belt je zelfs nog op een later moment om te vragen hoe het met jou en je kleuranalyse gaat. Echt top! Twijfel je? Niet nodig! Ik weet namelijk zeker dat je er héél blij mee gaat zijn.
Suzy Wong
Suzy Wong
12 April 2024
Dank je wel Nienke voor jouw liefde en passie, ik ben superblij met mijn kleurplan. Heb mijn kast opgeruimd, alle ruis eruit gehaald (die items naar een 2e handswinkel gebracht). Het geeft meteen rust en overzicht. Afscheid nemen van kleuren die minder bij mij passen was ook confronterend maar tegelijkertijd verhelderend. Want juist die items trok ik inderdaad het minste aan. De analyse is een investering. Vraag Nienke voor je verjaardag (haar expertise dan hahaha), spaar ervoor, gun jezelf dit! Laat jouw persoonlijke kleurplan maken. Een mooie self care!
Maaike Borsboom
Maaike Borsboom
3 April 2024
Fijne begeleiding door Nienke, deze kleurparalyse heeft mij veel inzicht gegeven.
Bignosso Gurt
Bignosso Gurt
20 Januari 2024
Onlangs heeft mijn vriendin een kleurenanalyse bij Nienke laten doen. Ze was hier zo enthousiast over dat ik ook maar een poging waagde. Eerst was ik wat sceptisch of dit wel passend was voor een man, maar al snel was ik blij dat ik het toch heb gedaan. De tijd vloog voorbij en eindelijk werd me duidelijk waarom sommige kleding mij niet mooi staat. Nu heb ik een duidelijk overzicht van welke kleuren bij mij passen, wat het winkelen een stuk gemakkelijker maakt. Nogmaals bedankt Nienke!
Christel Verbiesen
Christel Verbiesen
17 Januari 2024
Ik volgde bij Nienke haar kleurplan en wauw, wat was het uitgebreid en compleet. We hadden al een vermoeden van mijn 'type' maar door alle kleuren (ook van de andere typen) echt letterlijk uit te proberen, werd al snel duidelijk: er zijn gradaties. Nu zit er een heerlijk kleurenboekje in mijn tas. Stap 2: het opruimen van mijn kast. Nu al zin in! Dank je wel Nienke.
Gina Griffioen
Gina Griffioen
17 December 2023
Ik heb een capsule wardrobe sessie gedaan bij Nienke. Ik heb al jaren een capsule, weet vrij goed wat bij me past en wat ik wil, maar toch had ik kleding die bleef hangen of waar ik over twijfelde. Nienke heeft me supergoed geholpen en ik ben er zo blij mee! Een rode lijn in mijn moodboord, zodat ik nu snap dat mijn beetje-van-alles stijl eigenlijk stoer en zacht is. En dat helpt weer om mijn outfits helemaal mij te maken. Herontdekking van mijn jurk. En dat ik het wollen jurkje waar ik naar op zoek was eigenlijk al had! Ontdekt waarom korte rokjes meer voor mij doen dan lange, wijde rokken. Afscheid kunnen nemen van sommige twijfels (en weten waarom). En andere twijfels omarmen. Ik heb nu zo veel fijns in mijn kast hangen, met zo veel nieuwe inspiratie.
Sanne Biesmans
Sanne Biesmans
7 December 2023
Een heel fijne ervaring met mijn kleuranalyse gehad met Nienke! Ze neemt je goed mee in het proces en er was genoeg ruimte voor mijn voorkeuren en verhaal. We zijn tot heel mooie kleuren voor mij gekomen en ik ben er heel blij mee dat ik hier de tijd voor heb genomen :)
Katie Verest
Katie Verest
16 November 2023
Ik heb twee hele leuke sessies bij Nienke mogen doen! Deze hebben me geholpen om te 'leren kijken' naar kleur, lichaamsbouw en verschillende stijlen, en te zien welke effecten deze op me hebben. Een echte eyeopener, waar ik nog steeds heel veel nut en plezier van ervaar.
Fleur Verkade
Fleur Verkade
15 November 2023
Wat een fantastische dag. Echt een cadeautje voor mijzelf. Ik vind winkelen helemaal niet leuk, had echt onwijs weinig kleding en totaal geen zin om dit aan te vullen, omdat ik niet wist waar te beginnen. Maar na de kleur- en pasvorm analyse en een check van die paar items in mijn kast waar ik WEL blij van word, ging ik helemaal happy naar huis MET tips waar ik gericht wel op kon gaan shoppen. Nu 1,5 week later heb ik vol enthousiasme mijn kast aangevuld met een aantal top items, waar ik echt HEEL blij mee ben.
Karlijn
Karlijn
15 November 2023
De kleuranalyse bij Nienke was een enorm fijne en verdiepende ervaring. Ik wist al heel wat over kleuranalyse, maar met een extra paar ogen die met een frisse blik kijken geeft toch wat meer opheldering. Nienke weet van aanpakken met voorbereiding, terugkoppeling naar je eigen kleding en waarom nu een bepaald seizoen zo goed bij je past. Zeker een aanrader!
Maatwerk kleurenanalyse

Hi!

Ik ben Nienke, het gezicht achter Foxilicious, moeder van 2 kinderen en vriendin van Eric. Het is mijn missie om vrouwen te helpen groen te genieten met voeding en kleding. Het weten van je allerbeste kleuren geeft ontzettend veel zelfvertrouwen, rust en harmonie in je kast, richting bij het shoppen. Hierdoor kun je duurzame investeringen doen en voorkom je miskopen. Dat gun ik jou ook!

Mijn kleurverhaal

15 jaar geleden liet ik mijn eerste kleurenanalyse doen. Ik bleek een heldere winter. Ik kreeg een paspoort met allemaal heldere kleuren. Ik paste mijn garderobe er op aan, maar ik voelde dat het niet klopte. De heldere kleuren matchten niet met mijn bescheiden persoonlijkheid en ik had ook mijn vraagtekens bij of het uberhaupt de juiste kleuren waren. Jaren later volgde een nieuwe analyse. Maar nog steeds had ik het gevoel dat mijn paspoort niet genoeg klopte. Dat moest toch anders kunnen?

Verdieping in kleurenanalyse

Ik ging me verder verdiepen in kleuren en ik ontdekte dat niet iedereen in een seizoenshokje past. Mijn passie voor kleuren groeide nog verder toen ik een capsule wardrobe cursus deed. Kleur is de basis voor een passende capsule wardrobe.

Ik help jou graag met je beste kleuren!

Uiteindelijk heb ik zelf de Sensa kleuropleiding gevolgd. Deze methode combineert kleurwetenschap met maatwerk. Want er bestaat een perfect kleurenpaspoort voor iedereen. En dit paspoort is voor niemand hetzelfde. Het is helemaal van jou. Zelf heb ik ook mijn eigen Sensa kleurplan paspoort en ik kan nu eindelijk zeggen dat ik echt mijn beste kleuren weet! En dat heeft me zo ontzettend veel opgeleverd! Aan zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, rust in mijn kast en het gevoel dat ik eindelijk duurzame keuzes kan maken op het gebied van kleding. Dat gun ik jou ook!

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een reguliere kleurenanalyse en jouw persoonlijk kleurplan?

Hoe weet je welk kleurtype je bent?

Wat is de beste methode voor maatwerk kleuranalyse?

Hoe ziet het persoonlijk kleurplan eruit?

Weet ik na de sessie ook welk seizoenstype ik ben?

Hoe lang duurt een kleurenanalyse?

Wat kan ik met een kleurenanalyse?

Is een kleurenanalyse duurzaam?

Hoe kan ik me voorbereiden op de kleurenanalyse?

Ik twijfel over de kleurenanalyse, want ik vind het veel geld

Ik heb al eens een kleurenanalyse gehad, heeft zo’n persoonlijk kleurplan dan nog meerwaarde?

Wat krijg ik aan het einde van een kleurplan sessie?

Heb je een kleurenanalyse nodig voor een capsule wardrobe?