Gratis seizoensgroente kalender met recepten

Smaakvolle makkelijke vega(n) recepten met lokale seizoensgroenten

Hi! Mijn naam is Nienke Vos en super tof dat je interesse hebt in de gratis seizoensgroente kalender.

Ik ben gepassioneerd over bewust en duurzaam leven. Al 20 jaar kook ik vegetarisch en in 2017 startte ik met het delen van mijn simpele en lekkere vegetarische recepten op foxilicious.nl (100.000 bezoekers per maand).

De afgelopen jaren heb ik mijn zoektocht naar bewuster leven uitgebreid naar kleding. Bewuste keuzes om er mooi uit te mogen zien én tegelijkertijd bij te dragen aan het milieu. Door minder te kopen en meer te dragen wat echt goed bij mij past. Ik help vrouwen met het samenstellen van een capsule wardrobe en het ontdekken van hun beste kleuren. 

Je hebt zelf veel invloed op de milieu-impact van jouw voeding. Door bijvoorbeeld (vaker) vegetarisch of plantaardig te eten en door het eten van lokale, seizoensgebonden producten. 

Ik heb een seizoensgroente kalender gemaakt om het eten van seizoensgroenten makkelijker te maken.

Iedere groente is klikbaar en gaat naar een pagina met allemaal lekkere en makkelijke vega(n) recepten met die groente die binnen 30 minuten op tafel staan.

Vul dit formulier in en ontvang de seizoensgroente kalender direct GRATIS. 

Het kost maar 2 minuten van je tijd. 


Liefs, Nienke 💚


PS. Je antwoorden helpen mij om meer waardevolle content over duurzame keuzes voor mens en milieu met je te delen. Dankjewel!
PS2. Op de bedankpagina van dit formulier staat de downloadlink naar de gratis seizoensgroente kalender.

Formulier seizoensgroente kalender

Naam(Vereist)
Ik ben(Vereist)
In welke onderwerpen ben je geinteresseerd(Vereist)
Ben je bereid om te investeren om bewuster / duurzamer lt leven?(Vereist)
Vind je het leuk om met mij van gedachten te wisselen over dit thema in een telefoongesprek van 15-20 minuten en mij te helpen?(Vereist)
Tot slot: Vind je het leuk om mijn nieuwsbrief te ontvangen? Hierin deel ik tips op het gebied van bewust leven met voeding en kleding.(Vereist)