Jouw vega(n) kerstdiner kerstspecial

Ebook kerstrecepten vegetarisch

Jouw vega en vegan kerstdiner

12 vega en vegan kerstrecepten voor heerlijk en stressvrij kerstdiner dat je gasten niet zullen vergeten!

Kerst is een tijd om te genieten van lekker eten en gezelligheid met je familie en vrienden. Maar als je graag vegetarisch of plantaardig eet, kan het samenstellen van een kerstdiner soms een uitdaging zijn. Je wilt natuurlijk een diner dat lekker is voor iedereen, inclusief je vleesetende vrienden en familie.

Gelukkig is er hulp. De Foxilicious kerstspecial bevat 12 heerlijke vega en vegan gerechten die je allemaal vooraf kunt klaarmaken. Zo heb je geen stress op de dag zelf en kun je genieten van een ontspannen kerstdiner.

Mijn recepten zijn creatief, super lekker en je zult geen vlees missen. Ze zijn persoonlijk goedgekeurd door mijn vleesetende schoonfamilie! Oh en je hoeft geen chef kok te zijn om de gerechten te kunnen maken. Jij kunt het ook!

Download de online Kerstspecial voor maar 5,99 ipv 7,99!

Anderen over de kerstspecial

kerst e-book vegetarische recepten

kerst e-book vegetarische recepten

Een compleet vega(n) kerstdiner, inclusief…

12 vega en vegan recepten

Tips voor het samenstellen van je kerstmenu (en de juiste hoeveelheden)

2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, 2 nagerechten en 6 bijgerechten die het feestje aan tafel helemaal compleet maken

Duidelijke receptuur

Lekker makende opmaakfoto’s bij ieder gerecht

Mealprep tips en serveertips

7 tips voor een duurzaam kerstdiner

Boodschappen automatisch in je online winkelkmandje, voor nog minder kerstzorgen!

Vleeseterproef! Enthousiast ontvangen door zowel vleeseters, vegetariërs, als veganisten

Download de online Kerstspecial voor maar 5,99 ipv 7,99!

Vegetarisch vegan recepten kerst kerstdiner

Alvast een voorproefje

Hieronder vind je een kleine impressie van het kerstrecepten e-book.

vegetarisch kerstdiner recepten ebook
Foxilicious foodblog recepten vegetarisch en vegan

Even voorstellen…

Hi,

Ik ben Nienke Vos, het gezicht achter Foxilicious en ook moeder van 2 jonge kinderen en vriendin van Eric. Ik eet al meer dan 20 jaar vegetarisch. Ik begon met een flexitarisch eetpatroon en dit groeide uit tot een geheel vegetarisch en steeds vaker vegan eetpatroon.

Stressvrij kerstdiner

Ik hou er zelf van om tijdens de kerstdagen zo min mogelijk in de keuken te staan en zoveel mogelijk te genieten met mijn familie. Daarom heb ik deze kerstspecial ontwikkeld met 12 lekkere vega en vegan kerstrecepten. Alle gerechten kun je heel handig vooraf bereiden. Tijdens het kerstdiner hoef je de gerechten alleen nog op te warmen en klaar te maken om te serveren. Zo heb jij ook een stressloze kerst en toch een fantastisch kerstdiner!

Goedgekeurd door vleeseters!

Dit kerstmenu heb ik getest met mijn schoonfamilie. Dat was best even spannend, want het spektakelstuk van hun kerstdiners is altijd vlees. Het goede nieuws is dat iedereen geweldig heeft genoten! Dat gaat jou ook lukken met jouw tafelgasten.

Het vega(n) kerstdiner; alle gerechten op een rij

Is het kerstdiner geschikt voor veganisten?

Ja, zeker! In de kersspecial staan 12 receptne, waarvan 9 geheel vegan en 3 vegetarisch. Bij de vegetarische recepten geef ik plantaardige alternatieven, waardoor deze ook geschikt zijn als je vegan eet.

Uit hoeveel gangen bestaat het kerstmenu?

In de kerstspecial vind je meerdere voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en bijgerechten het menu is dus berekend op 3 gangen, die je zelf kunt samenstellen. Wil je meer gangen toevoegen? Dan kun je een extra voorgerecht of bijgerecht serveren als extra gang.

Voor hoeveel personen is het kerstdiner?

De recepten zijn gebaseerd op 6-8 personen. Je kunt de hoeveelheden eenvoudig aanpassen. In de kerstspecial vind je ook tips voor het aantal bijgerechten dat je kunt serveren bij een bepaalde hoeveelheid tafelgasten.

Wat kost de kerstspecial?

Het kerstspecial ebook is 5,99.

Uit hoeveel recepten bestaat de kerstspecial?

In totaal staan er 12 recepten in de kerstspecial; 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, 2 nagerechten en 6 bijgerechten. Er is dus genoeg te kiezen.

Kan iedereen het kerstmenu maken?

Ja, alle recepten zijn dusdanig ontwikkeld, dat iedereen het kan maken. Je hoeft geen chefkok te zijn.

Waarom is het een stressvrij kerstmenu?

Alle recepten kun je vooraf klaar maken en bewaren in de koelkast. Tijdens het kerstdiner hoef je alles alleen nog maar op te warmen in de oven en af te maken om te serveren. Dat scheelt een hoop stress en zo kun je gewoon gezellig en met aandacht aan tafel zitten en genieten van het eten. In het boek staat bij ieder recept precies beschreven hoe je het gerecht kunt meal preppen en wat je tijdens het kerstdiner nog moet doen.