Allround marketing

Heb jij een groen hart, een zwak voor lekker eten en wil je graag mensen enthousiasmeren om vaker vegetarisch te eten? Voel jij je als een vis in het water binnen de wereld van social media en wil jij graag leren hoe het is om te werken voor een food platform? Lees dan snel verder! Ik ben namelijk op zoek naar een helpende hand om samen Foxilicious naar een hoger level te tillen!

Over foxilicious

Foxilicious is een snelgroeiend food platform, gerund door Nienke Vos. Met Foxilicious wil ik mensen inspireren om vaker zonder vlees te eten. Want dat is lekker en gezond en je draagt een steentje bij aan het milieu! Daarom laat ik zien hoe je lekker vegetarisch kunt koken voor het hele gezin.

En dat gaat ontzettend goed! In 2018 postte ik mijn eerste recept en inmiddels weten maandelijks meer dan 115.000 mensen foxilicious.nl te vinden. En dit is pas het begin. Foxilicious is nog lang niet uitgegroeid! Naast mensen enthousiasmeren voor vegetarisch eten, wil ik ook jong talent de kans geven om te leren en te ondernemen.

E-book

5 onmisbare vega recepten

Jouw hulp voor als je vaker vega wilt eten en wel wat inspiratie kunt gebruiken!

E-book met 3 vega en 2 vegan recepten

Makkelijk om te maken

Binnen 15-25 minuten op tafel

Voor slechts 1,99 ipv 7,99

Vegetarische maaltijdsoep
Thaise noedelsoep met veel groente

Wat kun je verwachten?

Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen van het foodblog wereldje en ik neem je overal in mee! Als allround marketing teamlid ben je verantwoordelijk voor de content op social media, schrijf je de beste SEO teksten voor de website en help je mee aan leuke samenwerkingen.

Je belangrijkste werkzaamheden

  • Content planning voor foxilicious.nl en Instagram en Pinterest
  • SEO analyse en optimalisatie van huidige content
  • Schrijven van creatieve en inspirerende teksten bij (nieuwe) recepten voor de website
  • Meewerken aan leuke en interessante samenwerkingen
  • Heel veel instagrammen voor foxilicious 😉
  • …… Iets wat hier nog niet tussen staat en wat jij heel graag wilt leren

Wat biedt foxilicious jou?

Tijdens deze samenwerkingsperiode krijg je veel ruimte om zelf te ondernemen, vanuit huis en vanaf foxilicious in Lent (Nijmegen). Hiervoor spreken we samen een passende vergoeding af.
Wij gaan samen richting geven aan de toekomst van Foxilicious. Een unieke kans om bij te dragen aan en te leren van de groei van een succesvolle start-up. Tot slot krijg je de mogelijkheid om expert te worden op het gebied van social media, marketing en content creatie!

Enthousiast? Stuur dan snel je CV en motivatie op naar en wie weet word jij het nieuwste lid van #teamfoxy!

Croissant ring van croissant deeg
Hartige croissantring met groene asperge, geitenkaas en citroen pesto