Hoera! Nederland is een nieuwe foodblog rijker! Een foodblog met vegetarische en kidsproof recepten. Wil jij gezond koken voor je kinderen, maar vinden ze niet alles lekker? Of ben jij op zoek naar kindvriendelijke vegetarische gerechten of vegetarische gezinsmaaltijden? Dan ben je bij Foxilicious bij het juiste adres! Op mijn foodblog vind je snelle, makkelijke vegetarische gerechten voor kinderen en het hele gezin.

Maar hoe is deze blog ontstaan? Mensen die mij kennen weten dat ik heel graag kook. Ik word wakker en denk aan wat ik die avond ga koken. Ik speur menig foodblog af voor de lekkerste recepten en probeer zoveel mogelijk te experimenteren. Elke dag staat er iets anders op tafel. Mijn vriend Eric en zoontje Joppe zijn hiervan mede profiteurs.

Maar ook vriendinnen en familie laten zich graag verrassen. Dus begon ik mijn recepten te delen. Jaren geleden heb ik receptenboekjes geknutseld voor vriendinnen met daarin mijn favoriete recepten. Dat is nu natuurlijk ontzettend ouderwets, dus ben ik recepten gaan pinnendropboxen en onenoten. Maar ja, dan zijn de recepten nog steeds niet breed toegankelijk en bovendien moest ik soms zoeken waar ik een recept had opgeslagen.

E-book

5 onmisbare vega recepten

Jouw hulp voor als je vaker vega wilt eten en wel wat inspiratie kunt gebruiken!

E-book met 3 vega en 2 vegan recepten

Makkelijk om te maken

Binnen 15-25 minuten op tafel

Voor slechts 1,99 ipv 7,99

Toen mijn vriendin Kim mij laatst om een recept vroeg en ik het niet kon vinden, dacht ik: “nu is het genoeg geweest. Ik begin mijn eigen foodblog.” Met Foxilicious wil ik jou inspireren om in je drukke bestaan een vers en verrassend vegetarisch maaltje op tafel te zetten. Ook wil ik ouders laten zien hoe je kidsproof vegetarische maaltijden kunt koken voor het hele gezin.

Ik ben zo langzaam aan mijn receptendatabase aan het vullen. Elke week komen er twee nieuwe recepten bij.