Heb jij dit jaar meerdere kerstdiners op het programma staan en wil je na kerst even lekker gezond eten, zonder dat je daarvoor zelf in de keuken hoeft te staan? Dat komt goed uit! ⁠Ik breng op derde kerstdag een lekkere en gezonde vegetarische soep bij jou thuis! Zo hoef je zelf niet in de keuken te staan en heb je een lekkere gezonde maaltijd, gratis thuis bezorgd in Nijmegen, Lent en Oosterhout! Bestel hieronder jouw soepen.

Drie verschillende vegetarische soepen

Op 27 december maakt foxilicious drie verschilende soepen:

  • Goulashsoep met linzen
  • Wortel-harissa soep
  • Noedelsoep met broccoli en sperziebonen

Iedere soepkom wordt geleverd met een stuk Turks brood.

E-book

5 onmisbare vega recepten

Jouw hulp voor als je vaker vega wilt eten en wel wat inspiratie kunt gebruiken!

E-book met 3 vega en 2 vegan recepten

Makkelijk om te maken

Binnen 15-25 minuten op tafel

Voor slechts 1,99 ipv 7,99

De soepen kosten €6,50 per volwassene en €3,50 per kind * en wordt gratis thuis bezorgd.

Alle soepen zijn volledig plantaardig en dus ook geschikt voor een vegan dieet.

Gratis hummus vanaf 2 personen!

Bestel je voor twee personen of meer? Dan krijg je een gratis bakje hummus cadeau!

* Ook voor de kleine eters

Foxilicious houdt ook rekening met kleinere eters. Een volwassene krijgt 450 ml soep en een kind 250 ml. In het bestelformulier kun je aangeven of je een volwassene, of kinder portie wilt bestellen, of natuurlijk beide :).

Bestellen en betalen

Vul het bestelformulier in om jouw soep te bestellen. Let op: foxilicious stuurt je een bevestiging zodra jouw bestelling goed is verwerkt. Je ontvangt dan ook een betaalverzoek via je telefoon.

Bezorgen op 27 december

De soep wordt bezorgd op 27 december tussen 15.00 en 17.30 uur. Zorg je ervoor dat je dan thuis bent? Als je niet thuis bent, wordt de soep bij de voordeur gezet.

Bezorggebied

De soep wordt bezorgd in Lent, Nijmegen en Oosterhout. Wil je graag soep bestellen, maar woon je niet in het bezorggebied? Neem dan even contact op via om te kijken wat er mogelijk is.

Nijmegen eten bezorgen
Foxilicious brengt

Opwarmen

De soep wordt koud of lauwwarm bezorgd in een milieubewuste soepkom van bamboepapier. Je kunt de soep opwarmen in de magnetron of in een pan.

Magnetron

Stel de magnetron in op 550 – 600 watt en verwarm de soep ongeveer 3 minuten in de verpakking, zonder deksel. Je kunt ook meerdere soepkommen tegelijkertijd opwarmen. Houdt dan rekening met 4-6 minuten.

Pan

Doe de soep in een pan en verwarm de soep op middelhoog vuur, totdat de soep een goede temperatuur heeft. De opwarmtijd hangt af van het type soep.

Houdbaarheid

De soepen worden vers gemaakt op 27 december. De soep kan 2 dagen in de koelkast worden bewaard en 3 maanden in de vriezer. Je kunt de soep dus nog prima eten op 4e en 5e kerstdag.