Kaasstengels zijn een leuk tussendoortje om samen met je kind te maken. Niet per se super gezond, maar wel lekker en leuk!

[ingredients title=”Dit heb je nodig voor 15 kaasstengels”]

  • 3 plakjes bladerdeeg
  • 100 gram geraspte kaas
  • Olijfolie
  • Zout
  • Oregano

[/ingredients]

E-book

12 vega(n) kerst recepten

Keuze uit: 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, 2 nagerechten en 6 bijgerechten.

makkelijk te meal preppen; voor een stressvrij kerstdiner

9 vegan en 3 vega recepten met vegan opties

Voor slechts 5,99 ipv 7,99

inclusief 7 tips voor een duurzaam kerstinder

[directions title=”Zo maak je het”]

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg een bakpapier op een bakplaat. Snij de plakken bladerdeeg in 5 repen.
  2. Krul elk reepje bladerdeeg een keer om en leg deze op de bakplaat. Strijk vervolgens wat olijfolie op de reepjes. Strooi er wat kaas over en wat zout en oregano.
  3. Schuif de bakplaat in de oven en bak de kaasstengels totdat ze goudbruin zijn, ongeveer 15 minuten.

[/directions]