Kaasstengels

Kaasstengels zijn een leuk tussendoortje om samen met je kind te maken. Niet per se super gezond, maar wel lekker en leuk!

[ingredients title=”Dit heb je nodig voor 15 kaasstengels”]

  • 3 plakjes bladerdeeg
  • 100 gram geraspte kaas
  • Olijfolie
  • Zout
  • Oregano

[/ingredients]

Vaker Vega online cursus

Wil jij vaker vegetarisch eten?

✓ Maar weet je niet waar je moet beginnen?

✓ Of hoe je het kunt volhouden?

✓ Of heb je niet genoeg inspiratie?

Doe mee met de 5-weekse laagdrempelige cursus Vaker Vega!

Na de cursus heb je voldoende handvatten en inspiratie om vaker vega voor jou tot een succes te maken.

[directions title=”Zo maak je het”]

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg een bakpapier op een bakplaat. Snij de plakken bladerdeeg in 5 repen.
  2. Krul elk reepje bladerdeeg een keer om en leg deze op de bakplaat. Strijk vervolgens wat olijfolie op de reepjes. Strooi er wat kaas over en wat zout en oregano.
  3. Schuif de bakplaat in de oven en bak de kaasstengels totdat ze goudbruin zijn, ongeveer 15 minuten.

[/directions]

Review

Reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.