Kaasstengels zijn een leuk tussendoortje om samen met je kind te maken. Niet per se super gezond, maar wel lekker en leuk!

[ingredients title=”Dit heb je nodig voor 15 kaasstengels”]

  • 3 plakjes bladerdeeg
  • 100 gram geraspte kaas
  • Olijfolie
  • Zout
  • Oregano

[/ingredients]

Online cursus Vaker Vega

Wil jij vaker vegetarisch eten?

Maar weet je niet waar je moet beginnen?

Of heb je niet genoeg inspiratie?

✓ Of weet je niet hoe je het kunt volhouden?

✓ Ben je bang om vlees te missen?

Doe mee met de online cursus Vaker Vega. Ik leer je in 5 weken alles wat je nodig hebt om vegetarisch eten in te passen in jouw leven.

Online cursus vegetarisch eten

[directions title=”Zo maak je het”]

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg een bakpapier op een bakplaat. Snij de plakken bladerdeeg in 5 repen.
  2. Krul elk reepje bladerdeeg een keer om en leg deze op de bakplaat. Strijk vervolgens wat olijfolie op de reepjes. Strooi er wat kaas over en wat zout en oregano.
  3. Schuif de bakplaat in de oven en bak de kaasstengels totdat ze goudbruin zijn, ongeveer 15 minuten.

[/directions]