Kaasstengels zijn een leuk tussendoortje om samen met je kind te maken. Niet per se super gezond, maar wel lekker en leuk!

[ingredients title=”Dit heb je nodig voor 15 kaasstengels”]

  • 3 plakjes bladerdeeg
  • 100 gram geraspte kaas
  • Olijfolie
  • Zout
  • Oregano

[/ingredients]

5 onmisbare vegetarische recepten

Wil je vaker vegetarisch eten en kun je wel wat hulp gebruiken?

✓ e-book met 5 vega recepten

Makkelijk om te maken

✓ Voor slechts 2,99

vegetarische recepten

[directions title=”Zo maak je het”]

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg een bakpapier op een bakplaat. Snij de plakken bladerdeeg in 5 repen.
  2. Krul elk reepje bladerdeeg een keer om en leg deze op de bakplaat. Strijk vervolgens wat olijfolie op de reepjes. Strooi er wat kaas over en wat zout en oregano.
  3. Schuif de bakplaat in de oven en bak de kaasstengels totdat ze goudbruin zijn, ongeveer 15 minuten.

[/directions]