Ken je het verhaal van de Foxilicious website die ineens was verdwenen…?

Dit was dus vorige maand het geval en dat heeft voor behoorlijk wat paniek gezorgd! Maar toen was daar de Techkoningin, dé helden van dit verhaal, zij hebben ervoor gezorgd dat de website gauw weer beschikbaar was. Een maand geleden heb ik de website hosting bij haar onder gebracht en sindsdien is de website al een stuk sneller geworden. ⁠Sindsdien is er een hoop gebeurd en heb ik vandaag weer leuk nieuws over de website!

Want… vandaag is de nieuwe website van Foxilicious gelanceerd! Ik ben super trots! ⁠Wat houdt dit in?⁠

5 onmisbare vegetarische recepten

Wil je vaker vegetarisch eten en kun je wel wat hulp gebruiken?

✓ e-book met 5 vega recepten

Makkelijk om te maken

✓ Voor slechts 2,99

vegetarische recepten

  • Snellere website⁠
  • Nieuw logo, yeaaah⁠
  • Website met schone code (= duurzaam)⁠
  • Uitgebreide zoekfunctie⁠
  • Website is heel mobiel-vriendelijk ⁠

Ik zou zeggen, neem snel een kijkje en laat me vooral weten wat je er van vindt! Ik hoop dat je er net zo blij van wordt als ik, want uiteindelijk is de website er natuurlijk voor mijn bezoekers ????⁠.