Nieuwe website voor Foxilicious!

Foxilicious heeft een nieuwe website!

Ken je het verhaal van de Foxilicious website die ineens was verdwenen…?

Dit was dus vorige maand het geval en dat heeft voor behoorlijk wat paniek gezorgd! Maar toen was daar de Techkoningin, dé helden van dit verhaal, zij hebben ervoor gezorgd dat de website gauw weer beschikbaar was. Een maand geleden heb ik de website hosting bij haar onder gebracht en sindsdien is de website al een stuk sneller geworden. ⁠Sindsdien is er een hoop gebeurd en heb ik vandaag weer leuk nieuws over de website!

Want… vandaag is de nieuwe website van Foxilicious gelanceerd! Ik ben super trots! ⁠Wat houdt dit in?⁠

Jouw Foxilicious account

Wil jij vaker vegetarisch eten? Ik inspireer je graag met lekkere en makkelijke vega(n) recepten met kidsproof tips. Maak een gratis account aan voor leuke extra's:

✓ Sla je favoriete recepten op in je eigen collecties

✓ Ontvang vega weekmenu's

✓ Beheer je account en ontvang extra's

Foxilicious foodblog recepten vegetarisch en vegan

  • Snellere website⁠
  • Nieuw logo, yeaaah⁠
  • Website met schone code (= duurzaam)⁠
  • Uitgebreide zoekfunctie⁠
  • Website is heel mobiel-vriendelijk ⁠

Ik zou zeggen, neem snel een kijkje en laat me vooral weten wat je er van vindt! Ik hoop dat je er net zo blij van wordt als ik, want uiteindelijk is de website er natuurlijk voor mijn bezoekers ????⁠.

Review

Reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.