Ik heb het best lang vol gehouden om Joppe geen suiker te geven. Af en toe is het toch leuk om een tussendoortje te geven, anders dan een soepstengel of rozijntjes. Ik maakte dan havermoutkoekjes. Makkelijk en lekker!

[ingredients title=”Dit heb je nodig voor ongeveer 12 koekjes”]

  • 2 bananen
  • 100 gram havermout
  • 40 gram kokosrasp
  • 40 gram rozijntjes
  • 40 gram gemengde noten
  • 20 gram kokosvet

[/ingredients]

E-book

5 onmisbare vega recepten

Jouw hulp voor als je vaker vega wilt eten en wel wat inspiratie kunt gebruiken!

E-book met 3 vega en 2 vegan recepten

Makkelijk om te maken

Binnen 15-25 minuten op tafel

Voor slechts 1,99 ipv 7,99

[directions title=”Zo maak je het”]

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Hak de noten fijn. Prak de banaan en voeg de havermout, kokosrasp, noten en rozijnen toe.
  3. Smelt het kokosvet en meng deze door het bananenprutje.
  4. Leg een bakpapier op een bakplaat. Maak kleine balletjes van het deeg. Met bovenstaande hoeveelheid kun je ongeveer 12 koekjes maken. Leg de balletjes op een bakplaat en druk ze een beetje plat.
  5. Bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de oven.

[/directions]