Ik heb het best lang vol gehouden om Joppe geen suiker te geven. Af en toe is het toch leuk om een tussendoortje te geven, anders dan een soepstengel of rozijntjes. Ik maakte dan havermoutkoekjes. Makkelijk en lekker!

[ingredients title=”Dit heb je nodig voor ongeveer 12 koekjes”]

  • 2 bananen
  • 100 gram havermout
  • 40 gram kokosrasp
  • 40 gram rozijntjes
  • 40 gram gemengde noten
  • 20 gram kokosvet

[/ingredients]

E-book

12 vega(n) kerst recepten

Keuze uit: 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, 2 nagerechten en 6 bijgerechten.

makkelijk te meal preppen; voor een stressvrij kerstdiner

9 vegan en 3 vega recepten met vegan opties

Voor slechts 5,99 ipv 7,99

inclusief 7 tips voor een duurzaam kerstinder

[directions title=”Zo maak je het”]

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Hak de noten fijn. Prak de banaan en voeg de havermout, kokosrasp, noten en rozijnen toe.
  3. Smelt het kokosvet en meng deze door het bananenprutje.
  4. Leg een bakpapier op een bakplaat. Maak kleine balletjes van het deeg. Met bovenstaande hoeveelheid kun je ongeveer 12 koekjes maken. Leg de balletjes op een bakplaat en druk ze een beetje plat.
  5. Bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de oven.

[/directions]