Vegetarisch weekmenu – week 48

          Vegetarische prei stamppot

Gevarieerd weekmenu

Ook deze week staat er weer een heerlijk vegetarisch weekmenu voor je klaar. Ik stel het weekmenu voor jou samen, zodat je zonder nadenken lekker vegetarisch kunt eten met veel groente. Bij het samenstellen van het weekmenu let ik op een aantal zaken: ten eerste hou ik er rekening mee dat het gevarieerd is. Je eet dus niet elke dag pasta. Ten tweede zorg ik ervoor dat er zoveel mogelijk seizoensgroente in het menu staan. Verder vind je in het weekmenu recepten die makkelijk te maken zijn, of die je eenvoudig kunt meal preppenTen vierde zorg ik ervoor dat iedere avondmaaltijd gemiddeld maximaal 500 kcal per persoon is, zodat je niet elke avond een te zware maaltijd binnen krijgt. Tot slot vind je bij ieder recept kidsproof tips, om de maaltijden iets aantrekkelijker te maken voor kinderen. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om je kinderen gevarieerd te laten eten. Het is ook geen garantie tot succes, maar misschien helpt het je!

Bekijk het weekmenu hier!

Bekijk hier het weekmenu van deze week. Het weekmenu bestaat uit 7 vegetarische avondmaaltijden met kidsproof tips. Maak eenvoudig een boodschappenlijstje van het menu zodat je nog makkelijker je maaltijden kunt plannen.

Pin it Print
Vegetarisch recept pompoen Vegetarische pasta met pompoen en burrata
Atjar tjampoer zelf maken Zelfgemaakte atjar tjampoer

2 reacties op “Vegetarisch weekmenu – week 48

  • Wijnanda Klaver says:

    Dag Nienke,
    ik krijg sinds een tijdje jouw weekmenu’s toegestuurd. Ik ben nog nooit zó enthousiast geweest over vegetarische gerechten. Ze zijn superlekker en de meeste redelijk makkelijk.
    GA ZO DOOR!!!!????????

    • Hi Wijnanda, wat een leuk bericht om te lezen. Super fijn dat je zo enthousiast bent over de weekmenu’s. Dat is precies waar ik het voor doe. Laat gerust nog eens een bericht achter als je een gerecht hebt geprobeerd. Liefs, Nienke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.