Terugblik op 2019

2019 was een fantastisch jaar voor foxilicious! Wat in juli 2018 begon als leuke afleiding in mijn zwangerschapsverlof, is afgelopen jaar behoorlijk uit de hand gelopen. Er staan inmiddels 338 recepten op mijn website. In 2019 werd mijn website door maar liefst 225.000 mensen bezocht! Er werden in totaal 385.580 recepten bekeken. Het hoogtepunt was rond de kerstdagen. In de week van 16-22 december waren er maar liefst 15.000 mensen op mijn website op zoek naar een lekker kerstrecept. Ik heb ook zoveel leuke berichtjes ontvangen van mensen die lekker hebben gegeten. Wow, daar ben ik echt super trots op! 

Ik ben heel erg blij dat er zoveel mensen zijn die interesse hebben in vegetarisch eten. Om me heen hoor ik ook steeds vaker dat mensen bewust vaker vegetarisch eten. En als ik af ga op mijn website bezoeken, dan geldt dat voor heel veel mensen. Het voelt voor mij als een eer om hier een steentje aan bij te dragen. Want minder vlees eten is goed voor het milieu en daarnaast ook nog eens heel gezond.

Mijn goede voornemen voor foxilicious is om lekker door te gaan. Ik vind het nog steeds super leuk mensen te inspireren om op een lekkere manier minder vlees te eten. 

E-book

5 onmisbare vega recepten

Jouw hulp voor als je vaker vega wilt eten en wel wat inspiratie kunt gebruiken!

E-book met 3 vega en 2 vegan recepten

Makkelijk om te maken

Binnen 15-25 minuten op tafel

Voor slechts 1,99 ipv 7,99

Meest bekeken recepten

Ik heb de meest bekeken recepten van 2019 voor je op een rij gezet. Heb jij er al iets van gekookt?

1. Curry met ei

Curry met ei
Deze curry met ei is een van de makkelijkste, snelste en lekkerste curry's die je zelf kunt maken zonder pakjes en zakjes. Het is al jaren één van mijn favoriete curry's. Het originele recept is met eieren, maar je kunt de basiscurry saus ook gebruiken om een curry met groente van te maken. Geniet van deze vegetarische curry!
Bekijk recept

2. Ovenschotel met prei en aardappelschijfjes

Ovenschotel met prei en aardappelschijfjes
Deze vegetarische ovenschotel met prei en aardappelschotel is het ideale comfortfood voor de herfst en winter! De combinatie van prei en aardappel is altijd goed en de room zorgt voor een extra lekkere smaak en krokant korstje. Deze casserole moet je echt eens maken! 
Bekijk recept
Casserole met prei en aardappel

3. Vegetarische rode bietenburger

Vegetarische rode bietenburger
Deze vegetarische bietenburger is de lekkerste vega burger in tijden. Dit recept is makkelijk om zelf te maken en leuk om te serveren voor je gezin, familie of vrienden.
Bekijk recept

4. Indiase curry met veel groente

Super snelle vegan Indiase curry met veel groente
Curry zonder pakjes en zakjes! Klinkt misschien moeilijk, maar dat is het niet. Je hebt alleen wat kruiden nodig en daarna kan een kind de was doen. Deze vegetarische curry leent zich uitstekend om wat groenten op te maken. Zo doe je ook nog eens mee aan #nowaste.
Bekijk recept

5. Pompoenrisotto

De lekkerste pompoenrisotto
Zin in herfst op je bord? Deze vegetarische pompoenrisotto met salieboter is dan echt jouw perfecte bordje comfort food. Je maakt het met gegrilde pompoen uit de oven. Makkelijk en ontzettend lekker.
Bekijk recept

6. Courgettesoep

SIMPEL courgettesoep
Deze vegetarische courgettesoep met doperwten en feta zit vol (verstopte) groente, is super makkelijk om te maken en erg smaakvol! Het originele recept komt uit SIMPEL, een populair kookboek van Ottolenghi. Het is een hele lichte en gezonde soep. Eet de soep met een stuk brood en je hebt een heerlijke maaltijdsoep, die het ook goed doet bij kinderen!
Bekijk recept

7. Tomatenbulgur

Tomatenbulgur met gegrilde aubergines en citroenyoghurt van Ottolenghi
Deze tomatenbulgur met gegrilde aubergines en citroenyoghurt is een recept uit het SIMPEL kookboek van Ottolenghi. Het is een super smaakvolle vegetarische maaltijd. Niet moeilijk om te maken, maar je moet wel even de tijd nemen om de aubergines goed te bereiden. 
Bekijk recept

8. Bietensalade

Bietensalade
Deze bietensalade is een perfecte vegetarische salade voor een goede lunch, of een lekker bijgerecht. Niet moeilijk om te maken, behoorlijk gezond en vol van smaak. Een heerlijke salade voor de lente en zomer. 
Bekijk recept

9. De lekkerste vega quesadilla’s

De 5 lekkerste vegetarische quesadilla recepten
Quesadilla’s zijn het ideale vegetariche tussendoortje, voorgerecht, bijgerecht of snack. Deze Mexicaanse tosti beleg je met jouw favoriete ingrediënten. Bekijk hier de 5 beste quesadilla recepten!
Bekijk recept

10. Melanzane Parmigiana

Traditionele melanzane Parmigiana
Deze melanzane Parmigiana is een heerlijke vegetarische ovenschotel met aubergines, tomaten en mozzarella. Het kost even wat tijd om te bereiden, maar het is absoluut de moeite waard! Een gezonde variant op lasagne. Kinderen vinden dit vaak ook erg lekker. 
Bekijk recept